Sloten

Diefstal van lading komt helaas steeds meer in het nieuws. Daarnaast zijn er ook nog regelmatig berichten over opengebroken containers waarin vervolgens personen zich schuil houden. Bij BCF-Products bieden wij verschillende oplossingen voor trailersloten, maar ook losse sloten en hangsloten.

Container- trailerslot

Ben jij op zoek naar een containerslot waar jij op kunt vertrouwen? Dan ben jij bij ons helemaal op de juiste plek. Met dank aan de TC-Locks slotenlijn is het mogelijk om jouw lading en goederen goed te beveiligen. 

Containerslot voor opbouw-deurvergrendeling

Een containerslot voor opbouw-deurvergrendeling wordt door de chauffeur achter op de draaistangen geklemd. De chauffeur schuift en klemt de deurvergrendeling over de draaistangen waarna het hangslot wordt geplaatst en afgesloten. In ons assortiment voor vaste deurvergrendeling hebben wij bijvoorbeeld de TC-20. Dit containerslot, dat wordt geleverd met een Mul-T-Lock Classic is snel te plaatsen en zeer gebruiksvriendelijk.

Trailerslot voor vaste deurvergrendeling

Trailersloten voor vaste deurvergrendeling worden vast op trailerdeuren, containerdeuren of bakwagendeuren gemonteerd. Doordat een vast slot op de deuren gemonteerd is, is een sleutel of het hangslot het enige wat de chauffeur bij zich hoeft te hebben.

Wij hebben vele mogelijkheden in ons assortiment met betrekking tot trailersloten voor vaste deurvergrendeling:

  • TC-15: Het TC-15 containerslot wordt gemonteerd tussen de stangen van de deur en is voorzien van een cilinderslot.

  • TC-20: Dit containerslot wordt onderaan de deur gemonteerd en is voorzien van een Mul-T-Lock hangslot.

TC-KingPin containerslot

Het TC-KingPin containerslot is uitermate geschikt om de KingPin van de container veilig af te sluiten. Het slot is voorzien van een Abloy-cilinder en een verkeersgeel signaalbandje. 

Hangsloten

Van het merk Mul-T-Lock hebben wij twee verschillende type hangsloten met een 13 mm dikke beugel, de Classic en de Interactive+. Van het merk Top Security Locks hebben wij de TSL-630 en TSL-730 hangsloten. De TSL-630 heeft een 9 mm dikke beugel en de TSL-730 heeft een 13 mm dikke beugel. Bij alle sloten heb jij een keuze uit een verschillend of gelijksluitend hangslot.

Onderhoud van sloten

Net als gereedschappen hebben ook trailersloten, containersloten en hangsloten periodiek onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij onderhoudsmiddelen voor sloten in ons assortiment.