Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Snapsluiting voor Rako en E-Line deksels, wit, ongemonteerd

0. 70 excl.
0. 85 incl.
3-862.0-ONG
Levertijd: 1-3 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Heb je Rako of E-Line bakken of koffers in gebruik, maar er is een witte snapsluiting op het deksel kapot of verdwenen, dan is het mogelijk om deze te vervangen door een nieuwe snapsluiting, mogelijke restanten in het deksel verwijder je eerst met bijvoorbeeld een combinatietang.

Kleur:

Deze snapsluitingen zijn standaard in de witte kleur, op aanvraag in zwart mogelijk.

Toepassingen:

Op deksels van Rako of E-Line deksels.

Montage:

Plaats eerst het deksel op de bak, check of de sleufjes van het deksel en de bak, boven elkaar zitten. Plaats de snapsluiting op het deksel, het schuin aflopende deel van de sluiting moet naar de buitenkant van het deksel wijzen, tik deze er met een kunststof of rubber hamer erin.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.