Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 75 ex BTW

E-Line-RAKO scharnierdeksel, nieuw kunststof, 200 x 150 mm

donkergrijs, zonder snapsluitingen

2. 90 excl.
3. 51 incl.
EN-21-1.7
Levertijd: 3-5 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof scharnierdeksels voor onze RAKO stapelbak zijn eenvoudig te monteren. Door de deksel 90 graden haaks met de scharnierzijde tegen de sleufjes in de bak te houden, klik jij het deksel eenvoudig vast. Dit 200 x 150 mm deksel is met of zonder witte snapsluitingen leverbaar. 

Met dit deksel sluit jij eenvoudig de RAKO-bakken af met de buitenmaat 200  x 150 mm. 

Kleur:

Deze RAKO-scharnierdeksel is leverbaar in donkergrijs.

Toepassingen:

De RAKO-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw maar ook door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Combinaties:

Jij kunt ook deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken of kijk ook eens naar de koffervorm.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.