Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-Line-RAKO oplegdeksel, nieuw kunststof, 800 x 600 mm

17. 70 excl.
21. 42 incl.
EN-86-3.7
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 17,70 € 17,70 -
25 € 17,17 € 429,25 3%
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof oplegdeksel voor onze RAKO-stapelbak wordt los op de bak gelegd en is niet scharnierend. Het is eenvoudig als afsluiting te gebruiken. Dit deksel valt keurig om de rand van de bak heen en blijft daardoor netjes op zijn plaats liggen. In dit deksel kunnen geen snapsluitingen gemonteerd worden.

Met dit deksel sluit jij eenvoudig de RAKO-bakken af met de buitenmaat 800 x 600 mm. 

Kleur:

Deze RAKO-oplegdeksels is leverbaar in donkergrijs.

Toepassingen:

De RAKO-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel in productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw maar ook door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Combinaties:

Jij kunt ook deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken of kijk ook eens naar de koffervorm.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun jij deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun jij ook in de recycle-versie bestellen. Dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.