Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-Line-RAKO bak, nieuw kunststof, 600 x 400 x 544 mm (100L), 4 open grepen

44. 35 excl.
53. 66 incl.
EN-6454-V-2
Levertijd: 3-5 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof stapelbak, maar tevens transportbak, komt uit de serie E-LINE van de Duitse producent Georg Utz. Het is een zeer stevige, universele stapelbak met een inhoud van 100 liter die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt uit nieuwe PP kunststof in de kleur lichtgrijs. 

Deze oerdegelijke Euronorm bak heeft een gesloten bodem, gesloten wanden en 4 open handgrepen. De binnenmaten van deze E-LINE-bak zijn 561 x 361 x 528 mm. Elke Euronormbak is eenvoudig te stapelen op pallets, ook in combinatie met andere maten uit de E-LINE en RAKO-serie.

Kleuren:

Deze E-LINE-bak is uitsluitend in lichtgrijs leverbaar.

Toepassingen:

De E-LINE-bakken worden in heel Europa gebruikt, zowel in een productieomgeving, magazijnen, transport, en landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer.

Combinaties:

Jij kunt ook deksels met sluitingen bestellen om deze bak afsluitbaar te maken of kijk ook eens naar de koffervorm. De RAKO-deksels passen op de E-line bakken.

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Oude gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Daarna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken.