Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Containerslot TC-15 met cilinderslot

Cilinderkeuze en welke deur 1e open? naar keuze

149. 00 excl.
180. 29 incl.
TC-15R-VS (niet gelijksluitend, voor rechter deurhelft)
Levertijd: 1-3 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Het TC-15-containerslot is één van de containersloten uit de nieuwe TC-Locks-slotenlijn van BCF-Products. Om deze vaste deurvergrendeling te plaatsen is minimaal 16 centimeter ruimte nodig tussen de draaistangen. Dit slot is met SCM-goedkeur. Het TC-15-containerslot kan eventueel ook onder de draaistangen worden gemonteerd. Wanneer het slot onder de draaistangen wordt gemonteerd is de minimaal benodigde afstand tussen de draaistangen 10 centimeter. Dankzij dit slot is het mogelijk om de lading en goederen zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Het slot heeft een afdekkapje dat voorkomt dat er vuil in het slot komt. Achter het afdekkapje zit een hoogwaardige slotcilinder ingebouwd. Na het opendraaien met de sleutel wordt de zwarte kogel door de slotstaaf ontgrendeld. Deze zakt vervolgens naar beneden waardoor het slot open is en de deur kan worden geopend. Om de deur te sluiten dient de kogel weer naar boven te worden gedrukt en dient het slot met de sleutel te worden afgesloten.

De standaardversie (TC-15R) is geschikt wanneer de rechter deurhelft als eerste open gaat. 

Het cilinderslot wordt voorzien van een verschillend sluitende cilinder. Gelijksluitend op aanvraag.

Groot assortiment trailersloten

Het TC-15-trailerslot is één van de trailersloten uit onze collectie. Wanneer dit trailerslot niet helemaal aan jouw wensen voldoet hoeft er nog niets aan de hand te zijn. Zie bijvoorbeeld het TC-20 trailerslot of bekijk onze andere sloten voor vaste deurvergrendeling.

Goed om te weten

Toepassing: 

Het slot kan worden toegepast op de achterdeuren van trailers, bakwagens en containers.

Montage: 

Het slot is gemakkelijk te monteren met de bijgeleverde slotbouten, moeren en carrosserieringen.

Slotcilinder:

Het TC-15 containerslot wordt voorzien van verschillend sluitende (VS) cilinders van het merk ABLOY. Bij bestelling van een serie sloten kunnen, indien gewenst en tegen meerprijs, de Abloy-cilinders gelijksluitend worden geleverd.

Kleur slot:

Oranje of blauw; dit is afhankelijk van de voorraad. Op dit moment wordt de blauwe versie geleverd.