Vloerankers en bandbeugels

Hoe je ook spanbanden of sjorbanden vast wil gaan zetten, wij hebben daar diverse oplossingen voor. Van kleine bandbeugels voor spanbanden van kunststof of RVS, tot en met grote schroefbare of lasbare vloerankers, voor het zwaardere werk, in combinatie met 4 of 5 Tons spanbanden.

Vloerankers

Om jouw spanbanden vast te kunnen zetten heb jij vloerankers nodig in jouw trailer, bakwagen, bestelbus of aanhanger. Niet altijd zijn deze standaard aanwezig. Mochten deze ontbreken dan kunnen wij jou helpen aan verscheidene soorten vloerankers, om te schroeven, in te bouwen of om te lassen. 

Deze ankers maken het mogelijk om ladingen stevig op hun plaats te houden tijdens het transport, waardoor beweging of verschuiving van de lading wordt voorkomen. Ze worden ook wel eens ladingbevestigingspunten genoemd. 

Waarom vloerankers kopen?

Vloerankers voor spanbanden zijn van vitaal belang voor het veilig vervoeren van goederen, of het nu gaat om grote industriële ladingen of gewoon het vastzetten van spullen in een bestelbus. Ze spelen een cruciale rol bij het minimaliseren van het risico op ongevallen en schade door verschuivende ladingen. Ze zijn een essentieel onderdeel van de vrachtwagen- en transportindustrie.

Bandbeugels

Bandbeugels zijn bedoeld als geleiding van 20 mm, 25 mm, 35 mm, 40 mm, 45 mm en 50 mm brede spanbanden of sjorbanden. De spanband beugels die wij aanbieden zijn gemaakt uit kunststof of uit RVS.

De spanband beugels zijn veelzijdig en worden gebruikt in diverse toepassingen, zoals in vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens, scheepvaartcontainers, en zelfs in bepaalde industriële of huiselijke situaties waar voorwerpen stevig op hun plaats moeten worden gehouden. Ze zijn een waardevol hulpmiddel om ladingen tijdens het transport te beveiligen en te voorkomen dat ze bewegen, schuiven of beschadigd raken.

Stalen keg voor papierrollentransport

Een product wat heel specifiek bedoeld is voor grote machinepapierrollen die tijdens transport liggend vervoerd worden. Deze keggen worden gemonteerd in speciale railsystemen.

Spanband beugels of vloerankers kopen bij BCF Products

Heb je het product gevonden waar je naar op zoek was? Bestel het dan direct online en wij zorgen ervoor dat de spanband beugels of vloerankers zo snel mogelijk bij jou worden bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen, maar neem hiervoor wel eerst contact met ons op om dit af te stemmen.