Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Vloerankers en bandbeugels

Hoe je ook spanbanden of sjorbanden vast wil gaan zetten, wij hebben daar diverse oplossingen voor. Van kleine bandbeugels voor spanbanden van kunststof of RVS, tot en met grote schroefbare of lasbare vloerankers, voor het zwaardere werk, in combinatie met 4 of 5 Tons spanbanden.

Vloerankers

Om jouw spanbanden vast te kunnen zetten heb jij vloerankers nodig in jouw trailer, bakwagen, bestelbus of aanhanger. Niet altijd zijn deze standaard aanwezig. Mochten deze ontbreken dan kunnen wij jou helpen aan verscheidene soorten vloerankers, om te schroeven, in te bouwen of om te lassen.

Bandbeugels

Bandbeugels zijn bedoeld als geleiding van 20 mm, 25 mm, 35 mm, 40 mm, 45 mm en 50 mm brede spanbanden of sjorbanden. De spanband beugels bieden wij aan gemaakt uit kunststof of uit RVS. 

Stalen keg voor papierrollentransport

Een product wat heel specifiek bedoeld is voor grote machinepapierrollen die tijdens transport liggend vervoerd worden. Deze keggen worden gemonteerd in speciale railsystemen.

Spanband beugels of vloerankers kopen bij BCF Products

Heb je het product gevonden waar je naar op zoek was? Bestel het dan direct online en wij zorgen ervoor dat de spanband beugels of vloerankers zo snel mogelijk bij jou worden bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen, maar neem hiervoor wel eerst contact met ons op om dit af te stemmen.