Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Containerzegel: zekerheid in goederenvervoer

Containerzegels dragen hun steentje bij aan de veilige verzending van goederen.Containerzegels dragen bij aan veilig goederenvervoer. Door containers te verzegelen worden deze effectief beschermd. Containerzegels hebben namelijk een hoge breeksterkte en manipulatie is direct zichtbaar. Bovendien heeft ieder containerzegel een uniek, oplopend serienummer. Fraude wordt voorkomen en zo dragen de containerzegels van BCF-Products bij aan veilige logistiek.

Wat is een containerzegel?

Containerzegels zijn er in vele varianten. BCF-Products is gespecialiseerd in de bolt-seal verzegeling: een stalen pen met kunststof behuizing. Dit type containerzegel wordt ook wel barrière-verzegeling genoemd. BCF-Products levert bolt-seal containerzegels in verschillende uitvoeringen en tegen scherpe prijzen.

Hoe verhoogt een containerzegel de veiligheid?

De containerzegels van BFC-Products zijn gecertificeerd conform ISO/PAS 17712:2013. Daarmee voldoen zij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van containerverzegeling. Na plaatsing is de buitenzijde geheel bedekt met kunststof. Elke poging om een verzegeling te verbreken is direct zichtbaar. Bovendien wordt ieder containerzegel voorzien van rotatieblokkering. Het verwijderen van de bolt-seal verzegeling is alleen mogelijk met een betonschaar, hydraulische tang, slijpschijf of de hiervoor ontwikkelde bolt-seal schaar.

Hoe kan ik containerzegels bestellen?

BCF-Products biedt hoogwaardige containerzegels die naar wens te personaliseren zijn. Plaats eenvoudig jouw bestelling of neem contact op voor persoonlijk advies.

Containerzegels kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn verschillende typen containerzegels met allemaal unieke eigenschappen.

BCF-Product heeft drie soorten containerzegels in het assortiment:

Containerzegel BS30B bolt-seal

Dit type containerzegel wordt standaard uitgevoerd met de opdruk ‘SEALED’.  De BS30B bolt-seal is per stuk oplopend genummerd. Bedrukking met een bedrijfsnaam, logo of barcode is mogelijk.

  • Minimale afname van met opdruk ‘SEALED’: 10 stuks.

  • Minimale afname met eigen bedrukking: 100 stuks.

  • Leverbaar in de kleuren geel, oranje, rood, blauw, groen en signaalrood.

Containerzegel BS40A-LOGO

Het containerzegel van het type BS40A-LOGO is vrijwel identiek aan het type BS30B, alleen het drukvlak is een stuk groter. Daardoor is er ruimte voor een logo. Ook de BS40A-LOGO is voorzien van unieke, oplopende nummering, desgewenst naar eigen keuze.

  • Minimale afname: 200 stuks.

  • Leverbaar in de kleuren wit, geel, oranje, rood, blauw en groen.

Containerzegel BS40A-QR

De containerverzegeling van het type BS40A-QR is qua functionaliteit gelijk aan het type BS40A-LOGO. Grote verschil zit in de mogelijkheid om een QR-code toe te voegen. Het voordeel daarvan is dat deze code door elke smartphone met een QR-reader kan worden gelezen.

  • Minimale afname: 200 stuks.

  • De BS40A-QR is alleen leverbaar in de kleur wit.

Containerzegels bestellen? 

De containerzegels van BCF-Products dragen bij aan veilig goederenvervoer. Met een containerzegel voorkom je dat de container onbedoeld geopend of beschadigd zal worden. Hierdoor garandeer je een veilig en efficiënt vervoer van de goederen.

Bestel direct in onze webshop hierboven en wees wereldwijd verzekerd van betrouwbare kwaliteit.