Containerzegels

Containerzegels of bolt seals dragen bij aan veilig goederenvervoer. Door containers te verzegelen worden deze effectief beschermd. Het verbreken van een zegel kan alleen met zwaar gereedschap, zoals een hydraulische bolt-seal schaar.

Containerzegels hebben een hoge breeksterkte van 1700 kg en manipulatie is direct zichtbaar. Bovendien heeft ieder zegel een uniek, oplopend serienummer. Fraude wordt voorkomen en zo dragen de zegels van BCF-Products bij aan veilige logistiek.

Wat is een containerzegel?

Containerzegels zijn er in vele varianten. BCF-Products is gespecialiseerd in de bolt-seal verzegeling: een stalen pen met kunststof behuizing. Dit type zegel wordt ook wel barrière-verzegeling genoemd. BCF-Products levert bolt seals in verschillende uitvoeringen en tegen scherpe prijzen.

Hoe verhoogt een containerzegel de veiligheid?

De containerzegels van BFC-Products zijn gecertificeerd conform ISO/PAS 17712:2013. Daarmee voldoen zij aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van containerverzegeling. Na plaatsing is de buitenzijde geheel bedekt met kunststof. Elke poging om een verzegeling te verbreken is direct zichtbaar. Bovendien wordt iedere zegel voorzien van rotatieblokkering. Het verwijderen van de bolt-seal verzegeling is alleen mogelijk met een betonschaar, hydraulische schaar, slijpschijf of de hiervoor ontwikkelde bolt-seal schaar.

Hoe kan ik de zegels bestellen?

BCF-Products biedt hoogwaardige zegels die naar wens te personaliseren zijn. Plaats eenvoudig jouw bestelling of neem contact op voor persoonlijk advies.

Containerzegels kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn verschillende typen containerzegels met allemaal unieke eigenschappen.

BCF-Product heeft twee soorten in het assortiment:

Containerzegel BS30C

Dit type container seal wordt standaard uitgevoerd met de opdruk ‘SEALED’.  De BS30C.1 bolt-seal is per stuk oplopend genummerd. Bedrukking met een bedrijfsnaam, logo of barcode is mogelijk.

  • Minimale afname van met opdruk ‘SEALED’: 10 stuks.

  • Minimale afname met eigen bedrukking: 100 stuks.

  • Leverbaar in de kleuren wit, oranje, geel, blauw, en groen 

Containerzegel BS40A-LOGO

Het containerzegel van het type BS40A-LOGO is vrijwel identiek aan het type BS30C, alleen het drukvlak is een stuk groter. Daardoor is er ruimte voor een logo. Ook de BS40A-LOGO is voorzien van unieke, oplopende nummering, desgewenst naar eigen keuze.

  • Minimale afname: 200 stuks.

  • Leverbaar in de kleuren wit, geel, oranje, blauw en groen.

Bolt seals bestellen?

De bolt seals van BCF-Products dragen bij aan veilig goederenvervoer. Met een zegel voorkom je dat de container onbedoeld geopend of beschadigd zal worden. Hierdoor garandeer je een veilig en efficiënt vervoer van de goederen.

Bestel direct in onze webshop hierboven en wees wereldwijd verzekerd van betrouwbare kwaliteit.