Staartverzegelingen

Staartverzegelingen van kunststof met een unieke nummering en eventueel bedrukt met jouw naam.

Assortiment staartverzegelingen

Staartverzegelingen van kunststof zijn voor vele toepassingen geschikt. Zij zijn eenvoudig te plaatsen, ook weer met een unieke nummering en eventueel bedrukt met jouw naam. Deze staartverzegelingen open jij met een simpele schaar, mesje of tang. Bekijk ons gehele assortiment aan verzegelingen.

DSJ550

De DSJ550 is een indicatieve verzegeling en heeft als belangrijkste kenmerken: de lengte en de gladde staart in combinatie met een groot label. Het is o.a. geschikt voor het verzegelen van Big Bags.

DSC300

De DSC300 is een kunststof verzegeling die een groot inzetgebied kent. Deze verzegeling kan op elke lengte verzegeld worden. Hierdoor kan de DSC300 gebruikt worden voor zeer veel uiteenlopende toepassingen.

DSR250

De DSR250 is ook een indicatieve, kunststof verzegeling met een gladde staart. De sterke aantrekverzegeling voldoet aan de eisen die gesteld worden door de FDA. De DSR250 is o.a. zeer geschikt voor tank-cleaning bedrijven.

DSX300

Deze nylon verzegeling is een relatief sterke verzegeling ondanks zijn kleine afmeting. Dit is dankzij het metalen sluitsysteem dat de zegel beveiligd.

TwinLock 

De TwinLock is gemaakt van Polypropyleen (PP) en heeft een kleine vergrendelingskop. Deze kunststof verzegeling is speciaal ontworpen voor het afdichten van voertuigen en bijvoorbeeld rolcontainers voor distributie van producten.