Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 75 ex BTW
Filters
Bandbreedte

Slackline

Ooit van slacklinen gehoord? Dit is het balanceren over een strak gespannen spanband tussen bijvoorbeeld twee bomen. Een recreatief product dus, waar enorm veel vraag naar is voor gebruik in tuin, park, bos, camping, sporthal, bergen of op sportvelden.

Waarvoor is een slackline geschikt?

Het is niet alleen de kunst om er niet vanaf te vallen, het is ook een goede spieroefening en geschikt ter ontspanning. Het handige aan een slackline is dat jij deze werkelijk overal mee naar toe kunt nemen; het neemt namelijk nagenoeg geen plek in beslag.

De slackline is onder meer geschikt voor sportverenigingen, scholen, scouting, individuen en bedrijven voor een beetje extra lichamelijke oefening. De slackline-band kun jij o.a. gebruiken op de volgende plekken:

  • In het park

  • Op het schoolplein

  • In de gymzaal

  • In de tuin

  • In het bos

  • Op de camping

  • In een berggebied (uitsluitend voor professionals)

De slackline bevestigen

De meest gebruikte manier om de slackline te bevestigen is tussen twee bomen. Het is belangrijk om vooraf de boom goed te inspecteren op oneffenheden maar ook vooral of deze sterk genoeg is. Daarnaast is het ook van belang om de ondergrond te checken op scherpe voorwerpen. Zo voorkomt jij dat jij jezelf bezeert bij het eraf vallen.

Ons assortiment slacklines

BCF-Products heeft een breed assortiment aan slacklines. Wij hebben zowel slacklines met een breedte van 35 mm en 50 mm. Beide breedtes zijn leverbaar in een lengte van 15 en 25 meter, daarnaast is de 50 mm versie ook nu in 10 meter leverbaar.

Voor gevorderde slackliners adviseren wij om de breedte van 35 mm te kopen. Heb jij nog geen ervaring met slacklinen? Dan is de breedte van 50 mm meer geschikt voor jou.

Daarnaast hebben wij voor de beginners een slackline hulplijn. Deze hulplijn van 25 mm breed span jij boven jouw hoofd en met de handgreepband help jij jouw lichaam in balans te houden. Wij hebben deze hulplijn zowel in de lengte van 15 meter als van 25 meter.

Naast slacklines verkopen wij los een handgreepband en een bijbehorende tas (verkrijgbaar in het blauw, oranje, fuchsia en groen). De tas is overigens ook voor andere sporten te gebruiken.

Slackline kopen bij BCF-Products

Bestel direct jouw slackline online en wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in Eindhoven. Neem hiervoor vooraf contact met ons op. Alle slacklines en bijbehorende materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen conform de EN12195-2 kwaliteitsnorm.

Heb jij nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel. 040- 843 67 61 of stuur een mail naar info@bcf-products.nl. Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies.