Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 75 ex BTW

Spanbandset 35 mm, RVS ratel 934, 900/1800 daN (maatwerk)

2.0 m, geel

19. 28 excl.
23. 33 incl.
SPB35-934RVS-1033-2000.1
Levertijd: 5-7 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 19,28 € 19,28 -
10 € 18,70 € 187,00 3%
25 € 18,12 € 453,00 6%
50 € 17,35 € 867,50 10%
100 € 16,77 € 1.677,00 13%
250 € 15,81 € 3.952,50 18%
+
-
In winkelwagen

Een 35 mm brede spanbandset uit twee delen met een standaardratelgesp. Geschikt voor lichte en middelzware toepassingen voor thuis of professioneel gebruik o.a. aanhangwagen, bestelbus en magazijn. Opdruk van jouw tekst of logo al mogelijk vanaf bepaalde aantallen.

Deze 35 mm spanbandset bestaat uit twee delen. Het korte ratelgedeelte bestaat uit een ratel, een stuk band en een haak en deze is standaard 0.5 m lang. Deze 0.5 m is gemeten van het hart van de ratel tot en met het hart van de haak. Het lange gedeelte is de resterende meters lang. Wil je liever een andere verdeling met bijvoorbeeld een kort gedeelte van 0.25 m of 1m? Dat is bij dit maatwerk product mogelijk. Bij het veld "opmerkingen" voor het afrekenen, kun je jouw aangepaste verdeling voor het korte/lange ratelgedeelte doorgeven. Bij het versturen van de orderbevestiging zul je zien dat wij een aangepaste verdeling bevestigen.

Deze 35 mm brede, 1.8 tons spanbandset heeft aan de RVS-ratelgesp een kort stuk band met aan de andere zijde een RVS-punthaak, ook wel spitshaak genoemd. Het tweede deel van de set bevat een langere band waarvan één zijde ook is voorzien van de punthaak. De haken kunnen bijvoorbeeld in de opening van rails of chassisogen geklikt worden.

Maatwerk:

Dit is een maatwerk product, wat betekent dat het speciaal voor jou gemaakt wordt. Hierdoor kan dit product niet worden geretourneerd.

Toepassing: 

Eenvoudig in gebruik. Geschikt voor lichte en middelzware toepassingen voor thuis of professioneel gebruik o.a. in:

  • aanhangwagen

  • bestelbus

  • bakwagen

  • magazijn

  • pallet

  • palletbox

  • thuisgebruik

Bandkleuren keuze: 

Geel, oranje, rood, blauw, groen, grijs, zwart en wit

Attentie:

Spanbanden en sjorbanden worden gemaakt van kleurloos geweven polyester. Na het weven verven onze weverijen het band pas. Doordat de verf niet door en door in het band zit, kan het band gedurende het gebruik als gevolg van water en zonlicht in kleur vervalen. Polyester bandweefsel is niet geschikt om te wassen in een wasmachine met een wasmiddel. Het bandweefsel zou zijn kleur kunnen verliezen. 

Lengtes: 

Standaardlengtes tussen 2 en 6 meter. Heb jij een tussenliggende of andere lengte nodig? Geen probleem, vraag het ons.

Aantallen: 

Levering mogelijk vanaf 1 stuk. Aantallen die niet in onze staffel staan, op aanvraag.

Machinale bedrukking: 

Standaard zijn onze sjorbanden onbedrukt maar je kunt deze, afhankelijk van aantallen en gewenste lengtes, op aanvraag laten bedrukken tegen een meerprijs. De minimale hoeveelheid ligt bij 250 meter bandweefsel. Alleen een eenkleurige bedrukking is mogelijk. Het is wel belangrijk dat de gewenste opdruk niet te fijnlijnig is. Door de structuur van het bandweefsel kan het dan gebeuren dat sommige lijnen niet of niet goed gedrukt worden. Wij kunnen bedrijfsnaam, internetadres, slogan en/of niet te fijnlijnige logo’s bedrukken. Spanbanden en sjorbanden uit ons voorraadprogramma kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van elke bedrukking:  

Maximaal circa 50 cm. 

Hoogte van elke bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Mogelijke drukkleuren machinale bedrukking:  

Zwart of wit. 

Frequentie van de machinale opdrukken:  

Herhaling na circa elke hele meter. Herhaling na circa elke halve meter op aanvraag mogelijk. 

Vraag ons gerust om een offerte! Stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.