Spanbanden 35 mm

Ben je op zoek naar een spanband van 35 mm? Dan zit je bij BCF-Products op de goede plek! Wij hebben een zeer ruime keuze in spanbanden met een breedte van 35 mm in diverse kleuren. Bekijk ons assortiment hieronder.

Soorten spanbanden van 35 mm

We hebben twee verschillende soorten spanbanden van 35mm in ons assortiment. De eendelige spanband en de tweedelige spanband. De eendelige variant bestaat uit één band die aan de ratel vast zit. Met deze uitvoering omsnoer jij de lading.

De tweedelige variant noemen wij ook een spanbandset. Deze bestaat uit een kort stuk band aan de ratel, aan de andere zijde van dit korte stuk band zit een haak of eindfitting vast. Het tweede deel van deze set bestaat uit een lange band, met aan één uiteinde ook weer dezelfde haak of eindfitting. Met de haken of eindfittingen veranker jij de producten. De lange band haal jij door de ratel heen en span deze dan tot op de juiste spanning.

Waarvoor gebruik je het product?

Een spanband van 35 mm kan in diverse situaties worden gebruikt. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het vastzetten en zekeren van lading tijdens het transport. Bijvoorbeeld in een vrachtwagen, op een aanhanger of in een bestelbus. Ze worden ingezet door zowel particulieren als bedrijven.

Materiaal spanbanden

Alle banden van BCF-Products zijn van de beste materialen gemaakt en voldoen aan de Europese norm EN 12195-2. Het bandweefsel maken wij van hoogwaardig polyester (PES) band. De ratelgespen en diverse haaksoorten worden gemaakt van staal of roestvrij staal (RVS).

Machinale bedrukking is ook mogelijk!

Zowel onze voorraad als maatwerk banden zijn standaard onbedrukt. Wil jij graag jouw banden laten bedrukken? Dit is al mogelijk vanaf 100 meter bedrukte band! Vraag jouw offerte voor bedrukt band aan via info@bcf-products.nl.

Waar moet ik op letten?

BCF-Products kan zowel teksten als logo's bedrukken op sjorbanden en spanbanden. Bij de bedrukking moet er rekening worden gehouden met de maximale lengte en hoogte van de bedrukking. Bij het bedrukken van een stuk test kun jij denken aan jouw bedrijfsnaam, internetadres of slogan.

Als jij jouw logo wil laten bedrukken dan moet jij er rekening mee houden dat jouw logo niet te fijnlijnig is. Als het logo te fijnlijnig is, dan kan door de structuur van het bandweefsel stukjes van jouw logo "vollopen" waardoor jij niet het gewenste resultaat krijgt. Banden uit voorraad kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van bedrukking:  

De lengte van jouw opdruk kan per meter maximaal 50 centimeter zijn 

Hoogte van bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Kleur van bedrukking:  

De bedrukking is standaard in het zwart, wit is op aanvraag en meerprijs mogelijk . 

Frequentie van bedrukking:  

Bedrukking van het band is standaard 1 keer per meter, 2 keer per meter is op aanvraag en meerprijs mogelijk. 

Maatwerk spanbanden

Tref jij in onze webshop niet de juiste uitvoering aan, of wil jij een afwijkende maat of kleur, neem dan met ons contact op. Wij zijn ook specialist in maatwerkoplossingen. Bij ons worden de banden (uit eigen productie) bedrukt met jouw naam, logo of andere teksten; dat kan al bij een bestelaantal vanaf 25 stuks.

Neem contact op met BCF-Products

Wil jij graag een offerte op maat krijgen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.