Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW

Yes! Wij hebben een nieuwe website

Met trots kunnen wij mededelen, de nieuwe website van BCF-Products is live! De nieuwe website heeft een flink aantal verbeterpunten, maar alle keuzes die wij hebben gemaakt zijn met één doel: hoe optimaliseren wij jouw online bezoek aan BCF-Products?

Verbeteringen

Frisse vormgeving

Wij hebben gekozen voor een frisse en rustige vormgeving, maar wel met bepaalde accenten uit onze branche. Is het jouw bijvoorbeeld al opgevallen dat de blauwe balk bovenaan een spanband is? Het telefoonnummer staat groot op de hoes van de spanband, wij staan namelijk altijd telefonisch voor jou klaar. Op de tegels zie jij de producten die jij per categorie kan vinden.

Makkelijker producten vinden

Jij moet makkelijk bij jouw gewenste product komen. Hiervoor hebben wij een verbeterde navigatie, een overzichtelijker aanbod en een verhoogd gebruiksgemak toegepast op onze website. De verbeterde navigatie is bijvoorbeeld zichtbaar in de overzichtelijke zoekbalk, een uitbreiding in categorieën en het laten zien van de route die jij hebt afgelegd naar jouw product. Jij kunt nu gebruik maken van filters bij speciaal geselecteerde (sub)categorieën, Hierdoor is ons assortiment overzichtelijker op basis van jouw wensen. Kijk eens naar onze banden of bindrails, hier hebben de filters een echte toegevoegde waarde. Tot slot is het gebruiksgemak van de website naar het niveau gestegen die jij mag verwachten van een moderne webshop. Zo kunnen wij jou automatisch kortingen aanbieden, zie jij bij alle producten meteen de gewenste staffelkorting en kun jij producten in jouw wensenlijstje toevoegen door op het hartje te drukken. Jij mag ze natuurlijk ook meteen in jouw winkelwagen doen.

Aanpassing in (vracht)prijzen

Bij een bestelling onder de €75 ex. btw betaal jij bij ons standaard vrachtkosten. Wij krijgen veel verschillende soorten bestellingen, van heel licht en klein tot heel groot en zwaar. Het is voor jou als klant daarom niet eerlijk om een standaard prijs voor vrachtkosten te betalen, zoals bij veel webshops het geval is. Deze webshops kiezen er bijvoorbeeld voor om de prijs in hun product te verwerken of berekenen een standaard hoge prijs voor vrachtkosten. Dit is de makkelijke weg, maar dit vinden wij bij BCF niet eerlijk.

Wat als jij bijvoorbeeld producten bij ons wil afhalen? Of wat als jij kleine en lichte producten besteld die in een brievenbusdoosje passen? Voor ons was het daarom een prioriteit om de vrachtkosten zo eerlijk mogelijk in te richten. Bij het afronden van de bestelling wordt nu automatisch de goedkoopst mogelijke manier van verzenden voor jou weergeven. Deze prijs wordt automatisch berekend en is afhankelijk van de lengte, gewicht en soms postcode. Wij rekenen daarom niet meer met gestandaardiseerde vrachtkosten. Wat wij wel hebben zijn de meest eerlijke vrachtkosten en verkoopprijzen voor jou. De meest voorkomende vrachtopties zijn:

  • Brievenbuspakket via DHL: Alleen voor Nederland

  • Normaal pakket via DHL: tot en met 23 kg

  • Zwaar pakket via DHL: tot en met 30 kg

  • Lengte pakket via DHL: tot en met 1.75 meter

  • Lengte pakket via speciale vervoerder: boven de 1.75 meter

  • Geen vrachtkosten: bij een bestelling boven de €75. ex btw of afhalen

Blog / Nieuwsbericht

Dit bericht is het startschot van onze eerst blog. In deze rubriek gaan wij jou als bezoeker van onze website namelijk op de hoogte houden over verschillende onderwerpen in de transportwereld en/of over BCF-Products, in de vorm van een blog of nieuwsbericht.

Zoals André Hazes het ooit toepasselijk zong: bloed, zweet en tranen. Dit was ook toepasbaar voor het hele proces van onze nieuwe website, maar nu zijn er tranen van geluk. Daarom willen wij in het bijzonder Dirk Kokx, Jolanda Brouwer en Arnoud van den Heuvel bedanken voor hun inzet om deze nieuwe website mogelijk te maken.