Bindrails

BCF-Products biedt een groot assortiment aan bindrails geschikt voor veel toepassingen, van aanhanger, trailer, vrachtwagens tot aan bestelwagen en voor zowel wandrails als dakrails of vloerrails. Als distributeur van de topmerken PVHS en Allsafe vind jij in deze webshop kwaliteitsrails tegen lage prijzen.

Verschil tussen de bindrails

PVHS is kwalitatief volledig overeenkomend met de producten van Loadlok, maar een stuk lager geprijsd. Let op, in details zoals afstand tussen de verschillende gaten kunnen minimale verschillen voorkomen.

Voor meer informatie over de details kun jij uiteraard met ons contact opnemen. Naast ons vaste assortiment zijn wij sterk in maatwerk. Dus zoek jij een specifieke rail die jij niet terugvindt in de standaardcollectie? Neem dan contact met ons op. 

Bindrails voor vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens

Bindrails, ook wel spanbandrails genoemd, bieden we jou aan voor lichte tot middelzware goederen. De bindrails zijn geschikt voor gebruik in een aanhangwagen, bestelwagen, combo, bestelbus, bakwagen of vrachtwagen die uitsluitend lichte goederen vervoert. Wij onderscheiden daarin twee types. Eén is bestemd voor inbouw in de vloer of wand; de tweede is geschikt voor opbouw tegen de wand of op de vloer.

Bindrail voor zware goederen

BCF-Products verkoopt een zeer groot assortiment bindrails voor zware goederen van het merk PVHS. De combirail voor wandmontage uit de 3008- en 3009-serie wordt het meest verkocht. Van deze twee series bestaat ook een inbouwversie voor de vloer, te gebruiken voor zowel spanbanden als telescoopstangen.

In deze categorie vind jij ook een dakrail en vloerrail. Wij bieden een platte, smalle vloerrail in twee soorten, geschikt voor vloerinbouw. De dakrail en vloerrailsoorten zijn geschikt voor telescoopstangen.

Rail voor meubeltransport

Meubeltransport en verhuizingen zijn een specialisme. Om een meubeltransport veilig te laten verlopen zijn hiervoor speciale railsoorten ontwikkeld. De meest gebruikte rail voor deze branche is de zogenaamde staafjesrail. Een staafjesrail is een aluminium rail die op vaste afstanden verticale staafjes heeft, waar een haak, spanband of singelband achter geklikt kan worden. Enkele uitvoeringen zijn voorzien van een PVC coating, een extra bescherming voor jouw producten. Daarnaast is er een bindrail voor horizontale montage, speciaal geschikt voor meubeltransport.

Sleutelgatrail/sleutelgatprofiel

Aan een sleutelgatrail, ofwel sleutelgatprofiel, bevestig jij balkschoenen, kledingstangen, telescoopstangen en enkele spanbanden. BCF-Products biedt een collectie sleutelgatrails voor horizontale en deels verticale montage.