Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 300 ex BTW

Lashingproducten

Lashingband, geassembleerde lashing-sets, lashingdoeken (meerdere variaties), losse haken en gespen voor de beste verscheping van goederen.

Sorteer op:

Lashing

Naast stuwzakken dien jij ook een lashingsysteem aan te brengen aan de deurzijde van de container of vrachtwagen. Om jouw containerzending geschikt te maken voor de beste verscheping bieden wij verschillende lashing producten aan.

Veiligheidsband

Deze 50 mm brede, 5-tons band is ideaal als veiligheidsband voor in zeecontainers.

Lashingset

De containerlashing-sets bestaan uit twee verticale banden van 2400 mm (voor normale hoogte containers) of van 2700 mm (voor high cube-containers). Deze worden verankerd middels ingenaaide haken en worden vastgemaakt in de container-ogen. Dit zijn dus de verticale strips en afhankelijk van de gewenste toepassing is er keuze uit flexibele (movable) of vaste (fixed) gestikte, horizontale banden die daaraan bevestigd zijn. De uiteinden dienen met elkaar verbonden te worden door middel van speciale sluitingen (apart te bestellen, artikelnummer G0450009).

Lashingdoek

Het lashingdoek is een goed product om als laatste te plaatsen tegen jouw zendingen. Dit kan zeer snel worden bevestigd in jouw container of trailer. 

Magnetische lashingbandhouder

Deze magnetische lashingbandhouder is een handige hulp bij het aanbrengen van containerlashing, lashingset of lashingdoek. Jij komt namelijk meestal handen tekort om snel de lashing aan te brengen. 

Lashingband 

Het 32 mm witte lashingband met een breeksterkte van 2000 daN is verpakt in zakken en eenvoudig te gebruiken.  Het is bovendien een voordelig alternatief voor standaardspanbanden of ingewikkelde houten constructies ten behoeve van het vastzetten van jouw lading.

Lashinggespen en lashinghaken

De zwakste schakel in een ladingbevestigingssysteem is de sluiting. De lashinggespen zijn perfect afgestemd op onze lashingbanden. Deze zijn zo ontworpen dat terugglijden van de band wordt uitgesloten. 

Hulpmiddelen voor lashing

Daarnaast hebben wij ook nog aantal hulpmiddelen om de lashing optimaal in jouw container te kunnen plaatsen.