Lashing

Om jouw zending geschikt te maken voor de beste verscheping bieden wij lashingband, geassembleerde lashing-sets, lashing doeken (verscheidene variaties), losse haken en lashing gespen aan.

Naast stuwzakken dien jij ook een lashing systeem aan te brengen aan de deurzijde van de container of vrachtwagen.

Veiligheidsband

Deze 50 mm brede, 5-tons band is ideaal als veiligheidsband voor in zeecontainers.

Container lashing sets

De container lashing-sets bestaan uit twee verticale banden van 2400 mm (voor normale hoogte containers) of van 2700 mm (voor high cube-containers). Deze worden verankerd middels ingenaaide haken en worden vastgemaakt in de containerogen. Dit zijn dus de verticale strips en afhankelijk van de gewenste toepassing is er keuze uit flexibele (movable) of vaste (fixed) gestikte, horizontale banden die daaraan bevestigd zijn. De uiteinden dienen met elkaar verbonden te worden door middel van speciale sluitingen (apart te bestellen, artikelnummer G0450009).

Lashingdoek

Het lashingdoek is een goed product om als laatste te plaatsen tegen jouw zendingen. Het kan zeer snel worden bevestigd in jouw container of trailer. 

Magnetische lashingbandhouder

Deze magnetische lashingbandhouder is een handige hulp bij het aanbrengen van containerlashing, lashingset of lashingdoek. Jij komt namelijk meestal handen tekort om snel de lashing aan te brengen. 

Lashingband 

Het 32 mm witte lashingband met een breeksterkte van 2000 daN is verpakt in zakken en eenvoudig te gebruiken. Het is bovendien een voordelig alternatief voor standaardspanbanden of ingewikkelde, houten constructies voor het vastzetten van jouw lading.

Lashing gespen & lashinghaken

De zwakste schakel in een ladingbevestigingssysteem is de sluiting. De lashing gespen zijn perfect afgestemd op onze lashingbanden. Deze zijn zo ontworpen dat terugglijden van de band wordt uitgesloten.