CMR handsets

Verschillende opties in de CMR handsets bij BCF:

Wij hebben echt de allergoedkoopste CMR's. Voor nationaal en internationaal wegvervoer heb jij een CMR-vrachtbrief nodig. Onze CMR's zijn volgens het internationaal gestandaardiseerde IRU-model. Jij hebt hiermee een herkenbaar en geldig document voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag ondertekend hebben. Deze CMR is viervoudig, met de volgorde 1, 2, 3 en 4.

Deze CMR's bestaat uit een set speciaal geschikt voor handmatig in te vullen met pen. Dit is een  zelf-doorschrijvende en genummerde uitvoering. Deze 4-voudige doorschrijfsets zijn per 50 in een blok verlijmd en voorzien van een omslag die tevens als anti-doorschrijfvel dient. Dit blok is uitermate geschikt voor in de truckcabine of op het expeditiekantoor. De omslag kan tevens gebruikt worden om aantekeningen op te maken. 

De CMR vrachtbrief is aan de voorzijde drietalig (Frans, Nederlands, Duits) Op de achterzijde is Blad 4 voorzien van een vertaling in het Engels, Italiaans en Spaans. Deze CMR vrachtbrief bestaat uit vier bladen. Deze zijn door perforatierand van elkaar te scheiden.

 Blad 1: exemplaar voor afzender (Rood)

Blad 2: exemplaar voor geadresseerde (Blauw)

Blad 3: exemplaar voor vervoerder (Groen)

Blad 4: exemplaar voor vervoerder (Zwart)

Blad 3 en 4 zijn beide voor de vervoerder. De vervoerder heeft vaak twee versies nodig voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf.