Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW, behalve grote boxen > € 300 ex BTW en palletwagens

Spanbandset 25 mm, met double studfittingen 5013 (zonder ring), ratel 909, 750/1500 daN (maatwerk)

2.0 m, geel

8. 54 excl.
10. 33 incl.
SPB25-909-5013-2000.1
Levertijd: 5-7 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 8,54 € 8,54 -
10 € 8,28 € 82,80 3%
25 € 8,03 € 200,75 6%
50 € 7,69 € 384,50 10%
100 € 7,43 € 743,00 13%
250 € 7,00 € 1.750,00 18%
+
-
In winkelwagen

Deze 25 mm spanbandset bestaat uit twee delen. Het korte ratel gedeelte bestaat uit een ratel, een stuk band en een fitting en is standaard 1 meter lang. Deze 1 meter is gemeten van het hart van de ratel tot en met het hart van de fitting. Het lange gedeelte is de resterende meters lang. Wil jij liever een andere verdeling met bijvoorbeeld een kort gedeelte van 0.5 meter? Dat is bij dit maatwerk product mogelijk. Bij het veld "opmerkingen" voor het afrekenen, kun jij jouw aangepaste verdeling voor het korte/lange ratelgedeelte doorgeven. Bij het versturen van de orderbevestiging zul jij zien dat wij een aangepaste verdeling bevestigen.

Aan de standaardratelgesp met brede greep zit een kort stukje band met aan de andere zijde een zogenaamde double-studfitting Deze wordt bij plaatsing in twee gaatjes van een vliegtuigrail gezet. Het tweede deel van de set bevat een langere band waarvan één zijde ook is voorzien van de single-studfitting. De fittingen kunnen in de opening van een airline-rail geklikt worden.

Maatwerk:

Dit is een maatwerk product, wat betekent dat het speciaal voor jou gemaakt wordt. Hierdoor kan dit product niet worden geretourneerd.

Toepassing:

Eenvoudig in gebruik. Geschikt voor toepassingen in al onze soorten airlinerails, ook wel vliegtuigrails genoemd, o.a. gemonteerd in:

  • gesloten aanhangwagen

  • bestelbus

  • bakwagen

  • in kofferbak van combo  

Bandkleuren: 

Geel, oranje, rood, blauw, groen, grijs, zwart en wit

Attentie:

Spanbanden en sjorbanden worden gemaakt van kleurloos geweven polyester. Na het weven verven onze weverijen het band pas. Doordat de verf niet door en door in het band zit, kan het band gedurende het gebruik als gevolg van water en zonlicht in kleur vervalen. Polyester bandweefsel is niet geschikt om te wassen in een wasmachine met een wasmiddel. Het bandweefsel zou zijn kleur kunnen verliezen. 

Lengte:

Standaardlengtes tussen 2 en 5 meter. Heb jij een tussenliggende of andere lengte nodig? Geen probleem, vraag het ons.

Aantallen:

Levering mogelijk vanaf 1 stuk. Aantallen die niet in onze staffel staan, op aanvraag.

Machinale bedrukking: 

Standaard zijn onze sjorbanden onbedrukt maar je kunt deze, afhankelijk van aantallen en gewenste lengtes, op aanvraag laten bedrukken tegen een meerprijs. Alleen bedrukking in zwart is mogelijk. Het is wel belangrijk dat de gewenste opdruk niet te fijnlijnig is. Door de structuur van het bandweefsel kan het dan gebeuren dat sommige lijnen niet of niet goed gedrukt worden. Wij kunnen bedrijfsnaam, internetadres, slogan en/of niet te fijnlijnige logo’s bedrukken. Spanbanden en sjorbanden uit ons voorraadprogramma kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van elke bedrukking:  

Maximaal circa 50 cm. 

Hoogte van elke bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Mogelijke drukkleuren machinale bedrukking:  

Zwart

Frequentie van de machinale opdrukken:  

Herhaling na circa elke hele meter. Herhaling na circa elke halve meter op aanvraag mogelijk. 

Vraag ons gerust om een offerte! Stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.