Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Sjorband 25 mm, metalen klemgesp 804, 2-delig met haken

Lengte (m) en kleur naar keuze

4. 90 excl.
5. 93 incl.
SJB25-804-1002-2000.2 (2.0 meter, oranje)
Levertijd: 5-7 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 4,90 € 4,90 -
100 € 4,66 € 466,00 5%
250 € 4,41 € 1.102,50 10%
500 € 4,17 € 2.085,00 15%
+
-
In winkelwagen

Deze sjorband is een uitzondering! Dit is namelijk onze enige maatwerk sjorband die 2-delig is! Geschikt voor 1001 lichte toepassingen thuis of bij professioneel gebruik, voor o.a. aanhangwagen, imperiaal en kofferbak. De sjorband heeft een lichte gegalvaniseerde verende klemgesp. Het klepje drukt jij naar beneden en je schuift het bandeinde er doorheen tot op de gewenste lengte en laat los; hierdoor zal de band blokkeren.125/250 daN.

Deze 25 mm sjorbandset bestaat uit twee delen. Het korte gesp gedeelte bestaat uit 804 klemgesp, een stuk band en een haak en is standaard 0.50 meter lang. Deze 0.50 meter is gemeten van het hart van de gesp tot en met het hart van de haak. Het lange gedeelte is de resterende meters lang. Wil jij liever een andere verdeling met bijvoorbeeld een kort gedeelte van 0.25 of 1 meter? Dat is bij dit maatwerk product mogelijk. Bij het veld "opmerkingen" voor het afrekenen, kun jij jouw aangepaste verdeling voor het korte/lange ratelgedeelte doorgeven. Bij het versturen van de orderbevestiging zul je zien dat wij een aangepaste verdeling bevestigen.

Maatwerk:

Dit is een maatwerk product, wat betekent dat het speciaal voor jou gemaakt wordt. Hierdoor kan dit product niet worden geretourneerd.

Toepassing: 

Eenvoudig in gebruik. Geschikt voor vele lichte toepassingen thuis of bij professioneel gebruik, voor onder andere:

 • aanhangwagen

 • bestelbus

 • bakwagen

 • magazijn

 • pallet

 • palletbox

 • imperiaal

 • in kofferbak

 • thuisgebruik

 • vakantie

 • sport en spel

Aantallen: 

Levering mogelijk vanaf 1 stuk. Aantallen die niet in onze staffel staan, op aanvraag.

Machinale bedrukking: 

Standaard zijn onze sjorbanden onbedrukt maar je kunt deze, afhankelijk van aantallen en gewenste lengtes, op aanvraag laten bedrukken tegen een meerprijs. Alleen bedrukking in zwart is mogelijk. Het is wel belangrijk dat de gewenste opdruk niet te fijnlijnig is. Door de structuur van het bandweefsel kan het dan gebeuren dat sommige lijnen niet of niet goed gedrukt worden. Wij kunnen bedrijfsnaam, internetadres, slogan en/of niet te fijnlijnige logo’s bedrukken. Spanbanden en sjorbanden uit ons voorraadprogramma kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van de bedrukking: 

Circa 25 cm.

Mogelijke drukkleuren machinale bedrukking: 

Zwart

Frequentie van de machinale opdrukken: 

Herhaling na circa elke hele meter (herhaling na circa elke halve meter op aanvraag mogelijk).