Spanband 75 mm

Bij BCF-Products ben jij ook op het juiste adres voor een zeer ruime keuze in spanbanden met een breedte van 75 mm. 

Uitvoeringen spanbanden van 75 mm

We kunnen de 75 mm spanbanden ruwweg indelen in twee soorten, de eendelige spanband en de tweedelige spanband. De eendelige spanband bestaat uit één band die aan de ratel vast zit. Met deze uitvoering omsnoer jij de lading. De 75 mm brede tweedelige spanband noemen wij ook een spanbandset. Deze bestaat uit een kort stuk band aan de ratel; aan de andere zijde van dit korte stuk band zit een punthaak vast. Het tweede deel van deze set bestaat uit een lange band, met aan één uiteinde ook weer dezelfde punthaak.

Materiaal van spanbanden

Alle spanbanden van BCF-Products zijn van de allerbeste materialen gemaakt en voldoen aan de Europese norm EN 12195-2. Het bandweefsel maken wij van hoogwaardig polyester (PES) band. De ratelgespen en diverse haaksoorten worden gemaakt van staal of roestvrij staal (RVS).

Machinale bedrukking 

Zowel onze voorraad als maatwerk banden zijn standaard onbedrukt. Wil jij graag jouw banden laten bedrukken? Dit is al mogelijk vanaf 100 meter bedrukt band! Vraag jouw offerte voor bedrukt band aan via info@bcf-products.nl.

Waar moet ik op letten?

BCF-Products kan zowel tekst als logo's bedrukken op sjorbanden en spanbanden. Bij de bedrukking moet er rekening worden gehouden met de maximale lengte en hoogte van de bedrukking. Bij het bedrukken van een stuk test kun jij denken aan jouw bedrijfsnaam, internetadres of slogan. Als jij jouw logo wil laten bedrukken dan moet jij er rekening mee houden dat jouw logo niet te fijnlijnig is. Als het logo te fijnlijnig is, dan kan door de structuur van het bandweefsel stukjes van jouw logo "vollopen" waardoor jij niet het gewenste resultaat krijgt. Banden uit voorraad kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van bedrukking:  

De lengte van jouw opdruk kan per meter maximaal 50 centimeter zijn 

Hoogte van bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Kleur van bedrukking:  

De bedrukking is standaard in het zwart, wit is op aanvraag en meerprijs mogelijk . 

Frequentie van bedrukking:  

Bedrukking van het band is standaard 1 keer per meter, 2 keer per meter is op aanvraag en meerprijs mogelijk. 

Specialist in maatwerk spanbanden

Tref jij in onze webshop niet de juiste uitvoering aan, of wil jij een afwijkende maat of kleur, neem dan met ons contact op. Wij zijn ook specialist in maatwerkoplossingen voor spanbanden. Bij ons worden spanbanden (uit eigen productie) bedrukt met jouw naam, logo of andere teksten; dat kan al bij een bestelaantal vanaf 25 stuks.

Contact met BCF-Products

Wil jij graag een offerte op maat krijgen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.