Betaalwijze

Er kan worden betaald met de volgende betaalmiddelen:

  • Ideal
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • Bancontant / Mister Cash
  • V-Pay
  • Maestro
  • Op rekening (op aanvraag)

Betalen op rekening

Bedrijven in Nederland en België (met BTW-nummer en die ook BTW-plichtig zijn) kunnen in onze webshop ook betalen op rekening. U maakt eerst een account aan. Indien u hier gebruik van wilt maken vragen wij u vriendelijk om ons aanvraagformulier , uit te printen en in te vullen. Als u al een account hebt aangemaakt, dan graag dezelfde naam op het formulier invullen. Graag dit compleet invullen zodat wij uw aanvraag snel kunnen beoordelen. Gelieve dit na het invullen naar ons terug te sturen via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt binnen maximaal 1 werkdag antwoord op uw verzoek. Indien uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u ook direct van ons een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kunt u uw bestelling via de webshop doen. Bij het afrekenen is er een betaalmogelijkheid bij gekomen: "betalen op rekening".  

Prijzen

De prijzen op deze site staan vermeld exclusief en inclusief BTW. De BTW bedraagt 21%. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij een netto bestelbedrag (excl. BTW) vanaf € 50 leveren wij franco huis in Nederland en België (voor leveringen aan de eilanden komt er nog een toeslag bij, op nacalculatie). Indien u een buitenlandse account hebt aangemaakt en in het buitenland BTW-plichtig bent zal er geen BTW meer verschijnen in de winkelwagen.  

Controle op onze prijzen

Wij doen ons uiterste best om onze producten zo scherp mogelijk aan te bieden. De prijzen worden ook geregeld aangepast, afhankelijk van vele factoren, We doen ons uiterste best om correcte prijzen te vermelden in onze webshop, het kan echter gebeuren, dat een product foutief is ingegeven in ons systeem. We behouden ons het recht om bij vaststelling van zo'n situatie de prijs direct aan te passen.