Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

E-line-RAKO oplegdeksel, nieuw kunststof, 400 x 300 mm

4. 90 excl.
5. 93 incl.
EN-43-0
Levertijd: 3-5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 4,90 € 4,90 -
25 € 4,75 € 118,75 3%
+
-
In winkelwagen

Deze kunststof oplegdeksels voor onze RAKO-bakken met het formaat 400 x 300 mm worden los op de bak gelegd. De naam zegt het al: het is een losse deksel die niet aan de bak vast zit. 

Met dit deksel dek jij eenvoudig de RAKO-bakken af met de buitenmaat 400 x 300 mm. 

Kleuren:

Deze RAKO-scharnierdeksel is leverbaar in donkergrijs (rood en blauw op aanvraag).

Toepassingen: 

De RAKO-bakken met deksels worden in heel Europa gebruikt, zowel in een productieomgeving, magazijnen, transport, landbouw als door overheidsdiensten zoals politie en brandweer. 

Recycling:

Georg Utz is net als wij enorm milieubewust en heeft een eigen recyclelijn. Heb jij onbruikbare, versleten kunststof bakken dan kun je deze bij ons inleveren zodat ze kunnen worden verwerkt tot recycleproducten. Oude, gebruikte, maar ook in de productie afgekeurde, kunststof bakken worden in kleine stukken (alle kleuren bij elkaar) gehakt en vervolgens nog fijner gemaakt in kleine snippers. Hierna volgt een reinigingsproces met water. Na dit proces kunnen de snippers weer worden hergebruikt voor het maken van gerecycleerde kunststof bakken. Tijdens de productie voegt men een milieuveilige, donkere kleur toe om de bakken allen in de zo universeel herkenbare Recycle-kleur te maken. Een groot voordeel voor jou als klant: deze bakken zijn voordeliger ten opzichte van de bakken uit nieuwe kunststof. Een aantal van onze producten kun je ook in de recycle-versie bestellen; dat staat dan expliciet bij de omschrijving vermeld.