Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

CMR voor laserprinter (1-2-3-4) - pak van 250 sets

32. 00 excl.
38. 72 incl.
CMR-L-1234-PAK-250
Levertijd: 1-2 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Voor nationaal en internationaal wegvervoer heb jij een CMR-vrachtbrief nodig. Onze CMR's zijn volgens het internationaal gestandaardiseerde IRU-model. Jij hebt hiermee een herkenbaar en geldig document voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag ondertekend hebben. Deze CMR is viervoudig, met de volgorde 1, 2, 3 en 4. Blad 3 en 4 zijn beide voor de vervoerder. De vervoerder heeft vaak twee versies nodig voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf. 

Let op:

De indeling van de velden is volgens het Nederlandse IRU model. In België merken wij regelmatig dat de indeling net iets anders is, dus let hier op voor je besteld.

CMR voor een laserprinter

De CMR vrachtbrief voor de laserprinter bestaat uit een losbladige doos met 500 setje van vier bladen, geschikt voor een laserprinter. De bladen zijn zelf-doorschrijvend en zijn niet genummerd, in tegenstelling tot de handsets. Voor het bedrukken van CMR documenten heb jij speciale CMR printsoftware nodig. Houdt er met deze software rekening mee dat onze CMR's volgens het Nederlandse IRU model is, dit model is geldig en herkenbaar voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag hebben ondertekend.

Verpakkings - en verkoopeenheid:

Dit pak is geschikt voor klanten die geen volle doos willen afnemen, minimale afname is 250 stuks.