Spanbanden autotransport

Voor het veilig en goed vastzetten van voertuigen op een autoambulance heb je speciale spanbanden voor autotransport nodig. Deze spanbanden voor het transporteren van auto’s zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en kleuren. Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan diverse types autotransportbanden.

Verschillende types spanbanden autoambulance 

In ons assortiment zitten verschillende soorten spanbanden om een auto vast te zetten. Deze autotransport banden zijn ideaal voor een oprijwagen of autoambulance. In totaal hebben we 8 types. Elk type heeft zijn eigen bevestigingsmanier.

De banden zijn verkrijgbaar is twee breedtes: 35 mm en 50 mm. Het onderscheid tussen deze spanbanden ligt in het gewicht van het voertuig dat je wilt vastzetten. Banden van 35 mm zijn geschikt voor voertuigen met een gemiddeld gewicht, terwijl de 50 mm banden geschikt zijn voor zwaardere auto's.

Onze spanbanden voldoen aan de Europese norm EN 12195-2. Het weefsel van de band is gemaakt van kwalitatief goed polyester (PES). Daarnaast worden de gespen en haken gemaakt van staal of van RVS. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Welke spanbanden voor wielen kiezen?

Er zijn diverse spanbanden met verschillende bevestigingsmechanismen verkrijgbaar, zoals ratels, gespen, haken en lussen. 

Het type bevestigingsmechanisme kan invloed hebben op het gebruiksgemak en de veiligheid. Kies een mechanisme dat geschikt is voor jouw toepassing en waar je vertrouwd mee bent.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste spanbanden voor autotransport een belangrijke beslissing is. Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de meest geschikte banden voor jouw specifieke behoeften, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. 

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over welke banden geschikt zijn.

Maatwerk auto spanbanden van BCF-Products

Ben je op zoek naar een andere variatie? Of heb je andere lengte nodig, dan dat er beschikbaar is in onze webshop? Neem dan contact op met BCF-Products. Wij zijn specialist in maatwerk en kunnen jou zeker van dienst zijn.

Meer weten over spanbanden voor autotransport?

Bij BCF-Products kun je eenvoudig via onze webshop autotransport spanbanden kopen. Plaats je bestelling, dan gaan wij ervoor zorgen dat de producten worden bezorgd.

Wil je graag meer weten over onze banden voor autotransport of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de e-mail op info@bcf-products.nl en via de telefoon op 040-8436761