Vliegtuigrails

Iedere inbouwsituatie heeft een eigen vliegtuigrail, ook wel airlinerail genoemd, nodig. Daarom hebben wij verschillende soorten vliegtuigrails in ons assortiment. De vliegtuigrail is onder andere geschikt voor bestelwagens. 

Types en soorten vliegtuigrails

Hieronder tref jij een korte beschrijving van de verschillende soort vliegtuigrails:

 • VR-5000B: een 42 mm brede afgeronde rail, 10 mm hoog, geschikt voor wanden en dak, deze is voorzien is van boorgaten voor een snelle montage.

 • VR-5001: een 50 mm brede afgeronde rail, 11.5 mm hoog, geschikt voor wanden en dak, zonder boorgaten.

 • VR-5002: een 34 mm brede rechthoekige rail, 9.6 mm hoog, geschikt voor vloer, wanden en dak, zonder boorgaten.

 • VR-5002HD: een 34 mm brede rechthoekige rail, 13 mm hoog, geschikt voor vloer, wanden en dak, zonder boorgaten.

 • VR-5003HD: een 45.2 mm brede afgeschuinde rail, 13.5 mm hoog, geschikt voor vloer, wanden en dak, zonder boorgaten.

 • VR-5004: een 50 mm brede inbouwrail met een bovenflensrand, 15 mm hoog, de flensrand rust op de vloerplaten, geschikt voor vloer, zonder boorgaten.

 • VR-5008: een 65 mm brede inbouwrail met een onderflensrand, 7 mm hoog, de flensrand komt onder de vloerplaten, geschikt voor vloer, zonder boorgaten.

  Als jij de geschikte vliegtuigrail hebt gevonden, bekijk dan ook eens de toebehoren van de vliegtuigrails!

  Vliegtuigrails voor bestelwagens

  De vliegtuigrails zijn niet alleen geschikt voor opleggers en bakwagens, maar ook de ideale manier voor het zekeren van lading in bestelwagens. Hierdoor blijft de lading op zijn plaats en gaat het niet schuiven tijdens het transport. 

   Vliegtuigrails kopen bij BCF-Products

   De vliegtuigrails van BCF-Products zijn een goede en sterke oplossing om bindrails in een bestelwagen of bedrijfswagen toe te passen. De airlinerails zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben een hoge belastbaarheid. Bij BCF-Products hebben we verschillende afmetingen in het assortiment. Bestel ze direct in onze webshop of neem contact op voor advies.