Hangsloten

Goede hangsloten kopen bij BCF Products? De hangsloten zijn geschikt voor diverse toepassingen, bovendien is er de keuze tussen verschillend- en gelijksluitend. 

Gelijksluitende hangsloten

We bieden jou verscheidene goede hangsloten aan die geschikt zijn voor diverse toepassingen. De sloten met de 13 mm beugel zijn geschikt voor onze trailer- en containersloten. Wij hebben hangsloten die verschillend sluitend (VS) en gelijksluitend zijn (GS).

Hangsloten met dezelfde sleutel

De gelijksluitende sloten kun jij kiezen als jij meerdere hangsloten wilt met dezelfde sleutel. De verschillend sluitende sloten zijn de sloten met elk een verschillende sleutel. Zoek jij een specifiek slot maar vind jij dit niet? Vraag het ons gerust even.

Top Security Locks

TSL-730

Dit nieuwe merk hangslot, ook wel padlock genoemd, van Top Security Locks, is van een zeer hoge kwaliteit en past in al onze containersloten waar een los hangslot in zit. De slotkast heeft een losse, geharde beugel van 13 mm die voor een snelle sluiting zorgt. Het slot is voorzien van 3 sleutels. Het is ook zeer geschikt voor vele andere doeleinden waarbij jij een goed, degelijk hangslot nodig hebt. De VS-versie staat voor verschillend sluitend; elk hangslot heeft een unieke sleutelcode.

TSL-630

Dit nieuwe merk hangslot, ook wel padlock genoemd, van Top Security Locks, is van een zeer hoge kwaliteit. De slotkast heeft een losse, geharde beugel van 9 mm die voor een snelle sluiting zorgt. Het slot is voorzien van 3 sleutels. Ook zeer geschikt voor vele andere doeleinden waarbij jij een goed, degelijk hangslot nodig hebt. De VS-versie staat voor verschillend sluitend; elk hangslot heeft een unieke cilinder en sleutels.

Mul-T-Lock

Classic

Dit hangslot, ook wel padlock genoemd, van Mul-T-Lock is van een zeer hoge kwaliteit. Het past in al onze containersloten waar een los hangslot in zit. De slotkast heeft een losse beugel die voor een snelle sluiting zorgt. Deze beugel is gemaakt van 13 mm dik gehard staal.

Interactive+

Dit interactiv+ hangslot, ook wel padlock genoemd, van Mul-T-Lock is van een zeer hoge kwaliteit. Het past in al onze sloten waar een los hangslot in zit. De slotkast heeft een losse beugel, die voor een snelle sluiting zorgt. Deze beugel is gemaakt van 13 mm dik, gehard staal. Het verschil van dit slot met de Classic zit in de cilinder en de sleutel. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar de productinformatie.

Extra sleutels bij je hangslot

Mis jij sleutels of vind jij het prettiger om één of meer extra sleutels te hebben van jouw Mul-T-Lock-hangslot? Geen probleem; stuur ons een foto van jouw codekaart en wij regelen voor jou één of meer extra sleutels.