Bindrails, vloerrails en toebehoren

BCF-Products biedt een groot assortiment bevestigingsrails die geschikt zijn voor veel toepassingen, van aanhanger tot trailer. Jij kunt bij ons terecht voor zowel wandrails als dak- of vloerrails. Bekijk ons assortiment aan bindrails, vloerrails en toebehoren hieronder!

Als distributeur van de topmerken PVHS en Allsafe vind jij in deze webshop goede kwaliteit rails tegen lage prijzen. PVHS is kwalitatief volledig overeenkomstig met de producten van Loadlok maar een stuk lager geprijsd. Let op: in details zoals afstand tussen de verschillende gaten kunnen minimale verschillen voorkomen.

Voor meer informatie over de details kun jij uiteraard met ons contact opnemen. Naast ons vaste assortiment zijn wij sterk in maatwerk. Dus zoek jij een specifieke rail die jij niet terug vindt in de standaardcollectie? Neem dan contact met ons op. 

Bindrails en vloerrails voor lichte en middelzware goederen:

Bindrails, ook wel spanbandrails genoemd, bieden wij aan voor lichte tot middelzware goederen. Deze rails zijn geschikt voor gebruik in een aanhangwagen, bestelwagen, combo, bestelbus, bakwagen of een vrachtwagen die uitsluitend lichte goederen vervoert. Wij onderscheiden daarin twee types: één is bestemd voor inbouw in de vloer of wand; de tweede is geschikt voor opbouw tegen de wand of op de vloer. De rails die bestemd zijn voor de inbouw in de vloer, worden ook wel eens vloerrails genoemd.

Bindrails en vloerrails voor zware goederen

BCF-Products verkoopt een zeer groot assortiment bindrails en toebehoren voor zware goederen van het merk PVHS. De combirail voor wandmontage uit de 3008- en 3009-serie wordt het meest verkocht. Van deze twee series bestaat ook een inbouwversie voor de vloer, te gebruiken voor zowel spanbanden als telescoopstangen.

In deze categorie vind jij ook een dakrail en vloerrail. Wij bieden een platte, smalle vloerrail in twee soorten, geschikt voor vloerinbouw. De dakrail en vloerrailsoorten zijn geschikt voor telescoopstangen.

Rail voor meubeltransport

Meubeltransport en verhuizingen zijn een specialisme. Om een meubeltransport veilig te laten verlopen zijn speciale railsoorten ontwikkeld. De meest gebruikte rail voor deze branche is de zogenaamde staafjesrail. Een staafjesrail is een aluminium rail die op vaste afstanden verticale staafjes heeft waar een haak, spanband of singelband achter geklikt kan worden. Enkele uitvoeringen zijn voorzien van een PVC coating, een extra bescherming voor jouw producten. Daarnaast is er een bindrail voor horizontale montage, speciaal geschikt voor meubeltransport.

Sleutelgatrail /sleutelgatprofiel

Aan een sleutelgatrail, ofwel sleutelgatprofiel, bevestig jij kledingstangen, balkschoenen, telescoopstangen en enkele spanbanden. BCF-Products biedt een collectie sleutelgatrails voor horizontale en deels verticale montage.