Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

MAKITA accucompressor voor Red- Whiteline, met kunststof vulmond

695. 00 excl.
840. 95 incl.
R-26056
Levertijd: 5 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 695,00 € 695,00 -
2 € 674,15 € 1.348,30 3%
+
-
In winkelwagen

Daar is hij dan! De allernieuwste en allerbeste accucompressor die op dit moment bestaat!  De MAKITA draagbare accucompressor met 40 Volt accu's van 2500 mAh. Deze koolborstelloze accucompressorset is geschikt voor de Rothschenk Whiteline en Redline stuwkussens. Door gebruik te maken van de oplaadbare batterijtechnologie kan deze flexibel en plaatsonafhankelijk worden ingezet. Het voordeel van een koolborstelloos:  er kunnen géén vonken ontstaan waardoor deze ook binnen de chemische industrie (Dangerous goods) toepasbaar is. 


De overdruk die met deze MAKITA gerealiseerd kan worden is 0,18 bar overdruk. M.a.w. deze Makita is een volwaardige vervanger van de persluchtleiding met slang en opblaaspistool.

Een accucompressor is vaak een betere oplossing als de standaard compressor met luchtslang voor het vullen van stuwzakken, ook wel stuwkussens of dunnage bags genoemd.

Technologie:

Accucompressor op basis van MAKITA met 40V-technologie, het blaasvolume is regelbaar in vier stappen, met een vergrendeling voor continu gebruik. 

Overdruk:

De overdruk die met deze MAKITA gerealiseerd kan worden is 0,18 bar overdruk. M.a.w. deze Makita is een volwaardige vervanger van de persluchtleiding met slang en opblaaspistool.

Ventiel:

Geschikt voor het Rotschenk SMART - snelvulventiel, deze zitten op de Redline en Whiteline stuwzakken. De kunststof vuladapter kan direct op de accucompressor worden gebruikt of met de bijgeleverde verlengslang voor extra flexibiliteit.

Werkdruk: 

maximaal haalbare werkdruk 0,18 bar (getest in vrije ruimte)

Vulsnelheid:

785 l/min (inclusief adapter, QUICK - Connect)

Geluidsdrukniveau (LpA):

79 dB(A)

Inhoud van de set:

  • MAKITA - Accucompressor inclusief adapter (verloopstuk)
  • QUICK-Connect-adapter (voor de Redline en Whiteline stuwzakken)
  • Verlengslang circa 70 cm
  • 2 oplaadbare Makita accu's 40V
  • MAKITA snellader
  • Draagriem