Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

STRAP2GO dakadapter gezet (geplooid) zwart

4. 80 excl.
5. 81 incl.
STRAP2GO-ADAPT-GZ.9
Levertijd: 1 week, grotere aantallen in overleg
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 4,80 € 4,80 -
220 € 4,20 € 924,00 13%
1100 € 3,90 € 4.290,00 19%
+
-
In winkelwagen

De gezette dakadapter gebruiken we bij montage van Strap2Go tegen de dakstangen van een schuifdak die niet geheel kaarsrecht zijn. Het voordeel van het monteren van Strap2Go tegen de dakstangen is, dat bij het openen van het dak, ook het Strap2Go-systeem met elastieken en spanbanden verschuift. Deze heb jij niet nodig bij het STRAP2GO-SLIDING-SYSTEM.

Toepassing:

De gezette dakadapter is noodzakelijk indien dakstangen niet loodrecht uitkomen tegen de aluminium of stalen kokers aan de lange zijde van het dak. Ook als er uitstulpingen op de dakstangen zitten, is een gezette dakadapter noodzakelijk; o.a. Kögel-trailers hebben deze nodig. Het grote voordeel van montage van Strap2Go op de dakstangen is dat jij veel flexibeler bent met het laden en lossen van een tautliner of groot-volume-jumbo via de zijkant of het dak. Wel dien je uiteraard, voordat jij het dak met Strap2Go met spanbanden opent, de haken van de spanbanden los te koppelen van de trailer.

Montage: 

Aan het smalle, haakse gedeelte van de dakadapter wordt het zwarte Strap2Go-blokje gemonteerd met schroeven of popnagels. De dakadapter zelf monteer jij tegen de dakstangen zover als mogelijk richting de zeilwanden. Na montage van alle dakadapters met Strap2Go ga jij verder met het aanbrengen van de elastieken van Strap2Go en vervolgens jouw spanbanden.

Aantallen:

Levering mogelijk vanaf 1 stuks. Voor 1 doos Strap2Go met 11 sets, heb jij 22 dakadapters nodig.