Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 75 ex BTW

Spanbandset 100 mm, ratel 980, 5000/10000 daN, standaard haken (maatwerk)

3.0 meter, oranje

53. 18 excl.
64. 35 incl.
SPB100-980-1068-3000.2
Levertijd: 5-7 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 53,18 € 53,18 -
10 € 50,52 € 505,20 5%
25 € 48,93 € 1.223,25 8%
50 € 47,86 € 2.393,00 10%
+
-
In winkelwagen

Deze 100 mm spanbandset bestaat uit twee delen. Het korte ratelgedeelte bestaat uit een ratel, een stuk band en een haak en is standaard 0.50 meter lang. Deze 0.50 meter is gemeten van het hart van de ratel tot en met het hart van de haak. Het lange gedeelte is de resterende meters lang. Wil jij liever een andere verdeling met bijvoorbeeld een kort gedeelte van 0.25 meter of 1 meter? Dat is bij dit maatwerk product mogelijk. Bij het veld "opmerkingen" voor het afrekenen, kun jij jouw aangepaste verdeling voor het korte/lange ratelgedeelte doorgeven. Bij het versturen van de orderbevestiging zal jij zien dat wij een aangepaste verdeling bevestigen.

Let op:

De eerste foto die bij dit artikel wordt gebruikt, is de 75 mm spanbandset. Deze foto lijkt heel veel op wat wij jou gaan leveren, alleen is de band 25 mm breder en de ratel iets anders. Deze foto is gebruikt, omdat wij nog geen duidelijke foto hebben van het artikel.

Om een betere indicatie te geven van wat je gaat krijgen, staat bij de tweede foto de SPB100-980-1069. Het band en de ratel van deze foto, is wat jij gaat ontvangen. Op foto 3 zie je de 10T haken die geleverd worden aan deze spanbandset. Deze haken zie je ook op foto 1. Op foto 1 zie je dat de ratel en haken zilverkleurig is, dit is bij ons de standaard voor alle haken en ratels. Het komt sporadisch voor dat jij een afwijkende kleur krijgt. Soms hebben wij namelijk kleine partijen goud/koperkleurige ratels/haken als wij met spoed de voorraad moeten aanvullen.

Toepassing:

Eenvoudig in gebruik. Geschikt voor zeer zware toepassingen, voor o.a.:

  • open trailer

  • dieplader

  • bouwplaatsen

  • schepen

Bandkleuren keuze: 

Oranje en blauw, andere kleuren op aanvraag.

Lengte:

Standaardlengtes tussen 3 en 10 meter. Heb jij een tussenliggende of andere lengte nodig? Geen probleem, vraag het ons.

Aantallen:

Levering mogelijk vanaf 1 stuks. Grotere aantallen die niet in onze staffel staan, graag op aanvraag.

Machinale bedrukking: 

Standaard zijn onze sjorbanden onbedrukt maar je kunt deze, afhankelijk van aantallen en gewenste lengtes, op aanvraag laten bedrukken tegen een meerprijs. De minimale hoeveelheid ligt bij 250 meter bandweefsel. Alleen een éénkleurige bedrukking is mogelijk. Het is wel belangrijk dat de gewenste opdruk niet te fijnlijnig is. Door de structuur van het bandweefsel kan het dan gebeuren dat sommige lijnen niet of niet goed gedrukt worden. Wij kunnen bedrijfsnaam, internetadres, slogan en/of niet te fijnlijnige logo’s bedrukken. Spanbanden en sjorbanden uit ons voorraadprogramma kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van elke bedrukking:  

Maximaal circa 50 cm. 

Hoogte van elke bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Mogelijke drukkleuren machinale bedrukking:  

Zwart of wit. 

Frequentie van de machinale opdrukken:  

Herhaling na circa elke hele meter. Herhaling na circa elke halve meter op aanvraag mogelijk. 

Vraag ons gerust om een offerte! Stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.