Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 75 ex BTW

Spanbandset 50 mm, ERGO ratel, 2500/5000 daN (maatwerk)

2.0 m, geel

11. 54 excl.
13. 96 incl.
SPB50-ERGO-5T-1006-2000.1
Levertijd: 5-7 werkdagen
Aantal prijs (ex BTW) Totaal Besparing
1 € 11,54 € 11,54 -
10 € 11,19 € 111,90 3%
25 € 10,85 € 271,25 6%
50 € 10,39 € 519,50 10%
100 € 10,04 € 1.004,00 13%
250 € 9,46 € 2.365,00 18%
+
-
In winkelwagen

Een 50 mm brede ERGO-spanbandset bestaat uit twee delen. Een ERGO ratel heeft een langere hendel dan de "standaard" 5T ratel, namelijk een van 300 mm. De ERGO ratel heeft een wat hogere voorspankracht (STF) dan de standaard ratel, 500 daN om 350 daN. Dit betekent dat er minder spanbanden nodig zijn om een lading te zekeren. De ERGO ratel spant ook op een andere manier dan de standaardratel, namelijk door een trekbeweging of een neerwaardse slag te maken. Geschikt voor zware toepassingen o.a. tautliner, open trailer, semi-dieplader en dieplader. Opdruk van tekst of logo is mogelijk vanaf bepaalde aantallen.

Deze 50 mm spanbandset bestaat uit twee delen. Het korte ratelgedeelte bestaat uit een ratel, een stuk band en een haak en is standaard 0.5 m lang. Deze 0.5 m is gemeten van het hart van de ratel tot en met het hart van de haak. Het lange gedeelte is de resterende meters lang. Wil jij liever een andere verdeling met bijvoorbeeld een kort gedeelte van 0.25 m of 1 m? Dat is bij dit maatwerk product mogelijk. Bij het veld "opmerkingen" voor het afrekenen, kun jij jouw aangepaste verdeling voor het korte/lange ratelgedeelte doorgeven. Bij het versturen van de orderbevestiging zul jij zien dat wij een aangepaste verdeling bevestigen.

Aan de extra lange Ergo-ratelgesp met dubbele vertanding zit een kort stuk band met aan de andere zijde een punthaak, ook wel spitshaak genoemd. Het tweede deel van de set bevat een langere band waarvan één zijde ook is voorzien van de punthaak. De haken kunnen bijvoorbeeld in de opening van een rails of in chassisogen geklikt worden. Het verschil van de ERGO-ratel ten opzicht van de standaardratelgesp is de bediening door middel van trekken in plaats van een duwbeweging.

Maatwerk:

Dit is een maatwerk product, wat betekent dat het speciaal voor jou gemaakt wordt. Hierdoor kan dit product niet worden geretourneerd.

Toepassing:

Eenvoudig in gebruik. Geschikt voor zware toepassingen o.a.:

  • tautliner

  • open trailer

  • semi-dieplader

  • dieplader

Bandkleuren:

Geel, oranje, rood, blauw, groen, grijs, zwart en wit.

Veiligheidslabel: 

Wij bieden de optie om het label in een doorzichtig hoesje te steken en daarna rondom vast te stikken. Dit verlengt de levensduur van de spanband daar het label langer leesbaar blijft.

Lengte:

Standaardlengtes tussen 8 en 11 meter. Heb jij een tussenliggende of andere lengte nodig? Geen probleem, vraag het ons.

Aantallen: 

Levering mogelijk vanaf 1 stuks. Aantallen die niet in onze staffel staan, op aanvraag.

Machinale bedrukking: 

Standaard zijn onze sjorbanden onbedrukt maar je kunt deze, afhankelijk van aantallen en gewenste lengtes, op aanvraag laten bedrukken tegen een meerprijs. De minimale hoeveelheid ligt bij 250 meter bandweefsel. Alleen een éénkleurige bedrukking is mogelijk. Het is wel belangrijk dat de gewenste opdruk niet te fijnlijnig is. Door de structuur van het bandweefsel kan het dan gebeuren dat sommige lijnen niet of niet goed gedrukt worden. Wij kunnen bedrijfsnaam, internetadres, slogan en/of niet te fijnlijnige logo’s bedrukken. Spanbanden en sjorbanden uit ons voorraadprogramma kunnen niet worden bedrukt. 

Lengte van elke bedrukking:  

Maximaal circa 50 cm. 

Hoogte van elke bedrukking:  

10 tot 15 mm minder ten opzichte van de breedte van de band. 

Mogelijke drukkleuren machinale bedrukking:  

Zwart of wit. 

Frequentie van de machinale opdrukken:  

Herhaling na circa elke hele meter. Herhaling na circa elke halve meter op aanvraag mogelijk. 

Vraag ons gerust om een offerte! Stuur jouw aanvraag naar info@bcf-products.nl.