Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 150 ex BTW

Containerslot TC-30 met Mul-T-Lock Classic hangslot

niet gelijksluitend

195. 00 excl.
235. 95 incl.
TC-30-VS
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Het TC-30 containerslot is een van de containersloten in onze nieuwe TC-Locks-slotenlijn. Het TC-30 slot is een slot dat geschikt is voor opbouw deurvergrendeling. Met SCM-goedkeur.

Het containerslot is erg snel te plaatsen op de draaistangen van de achterdeuren van trailers, containers en bakwagens. Daarnaast is het slot ook zeer gebruiksvriendelijk.

Containerslot TC-30:

Met dank aan de nieuwe TC-Locks-slotenlijn van BCF-Products worden lading en goederen zo optimaal mogelijk beveiligd.

Al onze containersloten, waaronder het TC-30 containerslot, zijn gekeurd door SKG-KIWA. SKG-KIWA is het instituut dat de keuringen van SCM heeft overgenomen sinds 2017.

Mul-T-Lock Classic hangslot:

De ijzersterke TC-30 opbouw-deurvergrendeling wordt geleverd met een hoogwaardig Mul-T-Lock classic hangslot. Deze opbouw-deurvergrendeling wordt geplaatst over de draaistangen en is geschikt voor een afstand van 230 tot 460 millimeter.

Het hoogwaardige hangslot is voorzien van een certificaat en drie sleutels. De cilinders in de hangsloten zijn voorzien van verschillend sluitende cilinders. Bij bestelling van een serie sloten kunnen indien gewenst, tegen meerprijs, de hangslotcilinders gelijk sluitend worden geleverd.

Groot assortiment trailersloten:

Het TC-30 trailerslot is een van de trailersloten uit onze nieuwe collectie. Wanneer dit trailerslot niet helemaal aan jouw wensen voldoet hoeft er nog niets aan de hand te zijn. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vaste deurvergrendeling? Zie dan bijvoorbeeld het TC-20 trailerslot of bekijk onze andere sloten voor vaste deurvergrendeling.

Goed om te weten

Toepassing:

Het TC-30 containerslot kan worden toegepast op de draaistangen op achterdeuren van trailers, bakwagens en containers.

Montage:

Het slot dient per gebruik over de stangen te worden geplaatst.

Hangslot:

De cilinders in de Mul-T-Lock hangsloten zijn voorzien van verschillend sluitende (VS) cilinders. Bij bestelling van een serie sloten kunnen, indien gewenst en tegen meerprijs, de hangslotcilinders gelijk sluitend worden geleverd.

Kleur:

Oranje