Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Containerslot TC-30 (levering in de kleur blauw)

Uitvoering slot naar keuze

234. 00 excl.
283. 14 incl.
TC-30.5-CL7113-VS (+ verschillend sluitend hangslot Mul-T-Lock VS)
Levertijd: 1-3 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Het TC-30 containerslot is een van de containersloten in onze nieuwe TC-Locks-slotenlijn. Het TC-30 slot is een slot dat geschikt is voor opbouw deurvergrendeling. Het containerslot is erg snel te plaatsen op de draaistangen van de achterdeuren van trailers, containers en bakwagens. Daarnaast is het slot ook zeer gebruiksvriendelijk. Dit TC-30 containerslot wordt geleverd met een hoogwaardig Mul-T-Lock Classic of TSL-730 hangslot. 

Containerslot TC-30:

Met dank aan de nieuwe TC-Locks-slotenlijn van BCF-Products worden lading en goederen zo optimaal mogelijk beveiligd.

Mul-T-Lock Classic hangslot:

We adviseren bij dit ijzersterke TC-30 opbouw-deurvergrendeling het Mul-T-Lock classic hangslot van de allerhoogste kwaliteit. Het hoogwaardige hangslot is voorzien van een certificaat en drie sleutels. Bij elk hangslot is elke ingebouwde cilinder in de hangsloten voorzien van een unieke samenstelling, we noemen dit verschillend sluitende cilinders (afgekort met VS). Bij bestelling van een serie sloten kunnen indien gewenst, tegen meerprijs, de hangslotcilinders gelijk sluitende hangsloten (afgekort met GS) worden geleverd.

TSL-730 hangslot:

Als goedkoper alternatief hebben we ook ons eigen hangslot, met dezelfde afmetingen en ook met een 13 mm sterke beugel als het Mul-T-Lock hangslot. Het verschil met Mul-T-Lock is dat op de plaats waar je de sleutel in de cilinder steekt, bij Mul-T-Lock ook nog een veertje erin zit, bij TSL niet. Daarnaast zijn de sleutels van TSL met een andere constructie. Standaard leveren we bij het TSL-hangslot 4 sleutels, echter zit er hier geen certificaat bij om sleutels na te bestellen. Bij TSL is een nieuw hangslot bestellen, voordeliger. 

Groot assortiment trailersloten:

Het TC-30 trailerslot is een van de trailersloten uit onze nieuwe collectie. Wanneer dit trailerslot niet helemaal aan jouw wensen voldoet hoeft er nog niets aan de hand te zijn. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een vaste deurvergrendeling? Zie dan bijvoorbeeld het TC-20 trailerslot of bekijk onze andere sloten voor vaste deurvergrendeling.

Goed om te weten

Toepassing:

Het TC-30 containerslot kan worden toegepast op de draaistangen op achterdeuren van trailers, bakwagens en containers.

Montage:

Het slot dient per gebruik over de stangen te worden geplaatst.

Kleur:

Blauw