Sterk in maatwerk
Persoonlijk advies
Bewezen kwaliteit
Scherp geprijsd
Gratis verzending > € 250 ex BTW, behalve grote boxen en palletwagens > € 350 ex BTW

Containerslot TC-10 (kleur blauw)

Uitvoering slot naar keuze

142. 00 excl.
171. 82 incl.
TC-10R.5-VS-TSL (+ verschillend sluitend hangslot TSL 730)
Levertijd: 1-3 werkdagen
+
-
In winkelwagen

Het TC-10 containerslot is een containerslot dat erg snel te monteren is en dat daarnaast ook zeer gebruiksvriendelijk is. Het containerslot wordt geleverd met een hoogwaardig Mul-T-Lock Classic of TSL-730 hangslot. Let op, de kleur van de TC-10 is momenteel blauw en niet oranje. Dit is een voordeliger alternatief voor het bekende Turtle containerslot.

Containerslot TC-10

Het TC-10 containerslot wordt zowel in een linker- als rechteruitvoering aangeboden. Welke uitvoering voor jou geschikt is, is afhankelijk van welke deur jij als eerste opent.

De rechteruitvoering is de uitvoering die het meeste voorkomt. Deze uitvoering (TC-10-R) is voor jou geschikt wanneer jij als eerste de rechter deurhelft opent. 

Het TC-10 trailerslot heeft minimaal een ruimte van 16 centimeter nodig tussen de draaistangen van de trailer, container of bakwagen. 

Hangslot:

Het TC-10 containerslot is erg snel te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. Het containerslot wordt geleverd met een hoogwaardig hangslot. Dit is een deurvergrendeling voor vaste montage op de rechter of linker deurhelft van een bakwagen, trailer of container. Het meegeleverde Mul-T-Lock hangslot is voorzien van een sleutelcertificaat en drie sleutels. Het TC-10 slot leveren wij met slotbouten, moeren en carrosserieringen.

Toepassing:

Het slot wordt toegepast op de achterdeuren van trailers, bakwagens en containers.

Montage:

Het TC-10 containerslot is gemakkelijk te monteren met meegeleverde slotbouten, moeren en carrosserieringen.

Kleur slot:

Momenteel leveren we in de kleur blauw.