90329-27

Strooiwagen 27 liter

Handstrooiwagen Deze handstrooiwagen heeft een PVC bak met een inhoud van 27 liter. Is geschikt voor gebruik van zowel de zomer als in de winter. De strooiwagen bestaat uit een stevige buisvormige stalen constructie en heeft een eenvoudige bediening. Niet alleen voor zout te strooien, maar ook zeer ...Lees meer


 
71,39 incl.
 
59,00 excl.
90329-27
Levering binnen 1 week
€ 59,00 (€ 71,39 incl. BTW) per stuk
  • Beschrijving
  • Specificaties

Handstrooiwagen

Deze handstrooiwagen heeft een PVC bak met een inhoud van 27 liter. Is geschikt voor gebruik van zowel de zomer als in de winter. De strooiwagen bestaat uit een stevige buisvormige stalen constructie en heeft een eenvoudige bediening. Niet alleen voor zout te strooien, maar ook zeer geschikt als kunstmeststrooier en graszaadstrooier. 

Gebruik

De strooier heeft een strooibreedte van 3 meter. De strooihoeveelheid is in tien trappen instelbaar en de geïntegreerde strooischijf, die mechanisch via de aandrijfas wordt aangedreven, zorgt voor een constante afgifte van de strooihoeveelheid. De eenvoudige bediening, goede loopeigenschappen, grote opslaghoeveelheid en een robuuste bouw onderscheiden deze strooiwagen van de concurrentie.

750 mm
680 mm
420 mm
1 jaar

Klantbeoordeling