90329-100

Zoutstrooikist 100 liter

De 90329-100 strooizoutbak met een inhoud van 100 liter, heeft een buitenafmeting van 680x750x420 mm. Gemaakt van HDPE kunststof, voorzien van een eenvoudig te openen spatwaterdicht scharnierdeksel. Onze zand- zoutstrooikisten worden ook wel absorptiemateriaalbakken of ...Lees meer


 
199,65 incl.
 
165,00 excl.
90329-100
Levering binnen 1 week
€ 165,00 (€ 199,65 incl. BTW) per stuk
€ 158,00 (€ 191,18 incl. BTW) per stuk bij aankoop van minimaal 10
  • Beschrijving
  • Specificaties

De 90329-100 strooizoutbak met een inhoud van 100 liter, heeft een buitenafmeting van 680x750x420 mm. Gemaakt van HDPE kunststof, voorzien van een eenvoudig te openen spatwaterdicht scharnierdeksel. Onze zand- zoutstrooikisten worden ook wel absorptiemateriaalbakken of -kisten genoemd. Deze 100 liter opslagkisten worden grotendeels ingezet voor gladheidbestrijding, dus vooral voor strooizout.

Deze aborptiemateriaalkist is de kleinste in ons assortiment. Deze opslagbak is voorzien van een scharnierend deksel wat spatwaterdicht is. Deze zandstrooikisten of ook strooizoutkisten zijn ideaal geschikt voor het opslaan van zand- of strooizout op uw terrein of langs de openbare weg. Maar ook ideaal op bedrijventerreinen, bij openbare gebouwen, bij flatcomplexen, bij bruggen, opritten of afritten van (snel-) wegen. Daarnaast ook voor op parkeerterreinen, winkelcentra, bushaltes, seniorencomplexen, verzorgingshuizen, scholen enz. Maar ook ideaal op plaatsen waar olielekkages kunnen plaats vinden, voor zand in op te bergen zoals industrie, garages of tankstations. Het ideale aan onze zand- zoutstrooikisten is, dat ze met een pompwagen, transpallet of heftruck te verplaatsen zijn, door de uitsparingen onder de bak. Eigenlijk is een strooizoutkist sowieso een must- have in de wintermaanden. Deze bak is ook geschikt voor het opslaan van absorptiematerialen zoals absorptieslangen, absorptiedoeken en absorptiekorrels. Ideaal voor in de chemische industrie of op schepen.

De zand- zoutstrooikisten van BCF-Products worden gemaakt van dubbelwandige weerbestendige HDPE kunststof, door middel van rotatiegiettechniek. Doordat onze kisten dubbelwandig zijn, zal er binnenin geen condens worden gevormd. De deksels lopen schuin naar beneden af zodat er nooit regenwater op blijft staan. Om de opslagbak te vullen of om er wat uit te scheppen, kan het scharnierende deksel eenvoudig naar achteren geklapt worden. De kisten zijn eenvoudig en snel met water te reinigen. Indien de kisten niet gebruikt worden, kunnen ze genest worden (met deksel naar achteren hangend), dus ruimtebesparend in uw opslag.

750 mm
680 mm
420 mm
1 jaar

Klantbeoordeling