menu_beveiligen

Beveiligen van lading

Tijdens het transport kunnen de achterdeuren van een vrachtwagen, bakwagen of bestelbus soms open. Beveilig uw lading, zodat onbevoegden hier op die momenten niet bij kunnen. BCF-products is gespecialiseerd in sloten voor uw achterdeuren. Wij bieden u de beste en betaaldbare sloten om ladingdiefstal of toegang door ontheemden te voorkomen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse trailer- en container verzegelingen.


Kwaliteitssloten

Een goed slot is de beste remedie tegen onbevoegden. Voorkom ladingdiefstal of laat het maximaal tot een poging komen. Op 15 februari 2017 was te lezen in het nieuws op www.logistiek.nl

"Ladingdiefstal neemt weer fors toe: Na een daling in 2015, stijgt het aantal ladingdiefstallen opnieuw. In 2016 nam het aantal pogingen toe met 36%."

BCF-Products biedt een ruime keuze in kwaliteitssloten. Wij geven u graag een persoonlijk advies, op basis van de uitvoering van uw truck of bakwagen en uw specifieke wensen

Opbouw of vaste sloten

Grofweg zijn de sloten als volgt onder te verdelen.

  • Opbouw deurvergrendeling: sloten die los worden meegenomen. De chauffeur klemt deze achter op de draaistangen (ook wel deurstangen genoemd).
  • Vaste deurvergrendelingsloten: deze worden vast op de trailerdeuren of bakwagendeuren gemonteerd. De chauffeur heeft alleen een sleutel of hangslot bij zich.

 

Verzegelingen

Moeten de deuren van vrachtwagens, tautliners of containers tijdens het transport verzegeld worden?

BCF-Products heeft diverse verzegelingen in het productengamma.

  • De meest verkochte versie is de bolt-seal verzegeling, een stalen pen met daarop een kunststof behuizing. Deze is voorzien van een uniek serienummer en eventueel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Deze containerverzegelingen zijn alleen te openen met een betonschaar, hydraulische tang of slijpschijf.
  • Metalen of kunststof bandverzegelingen worden meestal op de deurhandgreep geplaatst. Ook deze kunnen vaak bij bepaalde seriegroottes “customized” gemaakt worden: voorzien van uw naam of andere tekst. Deze verzegelingen opent u met een professionele schaar of kniptang.
  • De kabelverzegeling, de naam zegt het al, bestaat uit een gevlochten stalen kabel met daaraan een behuizing, ook in meerdere uitvoeringen te leveren. Deze is alleen door middel van een kniptang te openen.
  • Voor vele andere toepassingen zijn staartverzegelingen van kunststof geschikt. Zij zijn eenvoudig te plaatsen, ook weer met een unieke nummering en eventueel bedrukt met uw naam. Deze staartverzegelingen opent u met een simpele schaar.