menu_beveiligen

Ladingbeveiliging

Uw lading is van grote waarde voor uw onderneming. Deze wilt u tijdens het transport optimaal beveiligen en daarom is het belangrijk om de juiste maatregelen te treffen.

Wij kunnen u daar uitstekend bij helpen. BCF-Products is al jarenlang gespecialiseerd in ladingbeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan sloten en verzegelingen voor opleggers en containers. Deze ladingbeveiliging van hoge kwaliteit leveren wij tegen een betaalbare prijs.

Bekijk direct onze producten hieronder.


Advies voor ladingbeveiliging

Een goed slot is de beste remedie tegen diefstal. Voorkom ladingdiefstal of laat het maximaal tot een poging komen. Op basis van de uitvoering van uw truck of container en uw specifieke wensen, geven wij u persoonlijk advies op maat omtrent het beveiligen van uw lading.

Met de ladingbeveiliging van BCF-Products bent u ervan verzekerd dat uw lading de eindbestemming bereikt.

Ons assortiment ladingbeveiliging

Wij hebben een breed assortiment aan artikelen voor het beveiligen van uw lading. Zo leveren we onder andere container-en trailersloten, hangsloten en verschillende verzegelingen.

Hieronder vertellen we u graag meer over ons assortiment.

Container- en trailersloten KWG-KIWA

Bent u op zoek naar een containerslot waar u op kunt vertrouwen? Dan is de slotenlijn van TC-Locks de oplossing voor uw ladingbeveiliging.

De containersloten van TC-Locks zijn SKG-KIWA gekeurd. SKG-KIWA is het instituut dat sinds 2017 de keuringen van SCM heeft overgenomen en waarborgt de veiligheid en kwaliteit van sloten.

Wij beschikken over drie soorten container-en trailersloten:

Opbouw deurvergrendelingsloten
Opbouwsloten voor trailers en containers worden los meegenomen door de chauffeur. Het opbouwslot klemt op de draaistangen (ook wel deurstangen genoemd) van de container of trailer.

Om de deurvergrendeling af te sluiten gebruikt de chauffeur een hangslot. U heeft bij opbouwsloten dus ook een hangslot nodig.

Vaste deurvergrendelingsloten
Vaste deurvergrendelingssloten worden op de trailer-of containerdeuren gemonteerd. Hierbij heeft de chauffeur alleen een sleutel of hangslot bij zich om de lading af te sluiten.

Hangsloten
De hangsloten van BCF-Products zijn geschikt voor afsluiten van onze trailer- en containersloten. De beugels zijn 13mm dik en gemaakt van gehard staal. De hangsloten zijn te bestellen in de verschillend sluitende (VS) en gelijksluitende (GS) variant.

Verschillend sluitende sloten zijn te openen met een unieke sleutel per slot. Bij de gelijksluitende sloten zijn meerdere sloten te openen met één sleutel.

Verzegelingen

Moeten de deuren van vrachtwagens, tautliners of containers tijdens het transport verzegeld worden?

BCF-Products beschikt over bandverzegelingen, containerverzegelingen, kabelverzegelingen en staartverzegelingen:

Bandverzegeling
Metalen of kunststof bandverzegelingen worden meestal op de deurhandgreep geplaatst. Zo kunt u zien of de lading tijdens het transport is geopend. Het is mogelijk de zegelingen te laten voorzien van uw naam, bedrijfsnaam of andere tekst naar keuze.

De kunststof en metalen bandverzegelingen zijn te openen met een professionele schaar of kniptang.

Containerverzegeling
Bij containerverzegeling is de meest voorkomende versie de bolt-seal verzegeling, een stalen pen met daarop een kunststof behuizing. Deze is voorzien van een uniek serienummer. U kunt de containerverzegeling laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

De verzegelingen zijn alleen te openen met een betonschaar, hydraulische tang of slijpschijf.

Kabelverzegeling
De kabelverzegeling, de naam zegt het al, bestaat uit een gevlochten stalen kabel met daaraan een behuizing, deze zijn in meerdere uitvoeringen te leveren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met uw eigen tekst en unieke nummer of barcode reeks.

Om een kabelverzegeling te openen heeft u een kniptang nodig.

Staartverzegeling
Voor vele andere toepassingen zijn staartverzegelingen van kunststof geschikt. Deze zijn eenvoudig te bevestigen. De staartverzegeling wordt voorzien van een unieke nummering en kan bedrukt worden met uw naam en logo.

Staartverzegelingen zijn te openen met een normale schaar.

Ladingbeveiliging bestellen bij BCF-Products

Wilt u uw lading zekeren en veilig stellen voor diefstal en vervoer? Bestel dan direct uw gewenste producten online bij BCF-Products.

Wij zorgen dat uw artikelen snel bezorgd worden. Komt u uw ladingbeveiliging liever ophalen? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de afhaalmogelijkheden met u.

Staat uw gewenste artikel niet op onze website? BCF-products levert diverse maatwerkoplossingen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 040 843 67 61. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.